Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 5 Trine KJelstrup (kampens spiller) klar i servemodtagning (Foto: Flemming Patulski Nielsen)
Det var et tændt Team Køge mandskab der lørdag d. 3. februar tog imod de nykårne "Nordic Club Champions" fra Brøndby Volleyball Klub. Det unge talentfulde Køgehold, som tidligere på sæsonen har taget en flot skalp mod Holte IF, var denne lørdag opsatte på at få endnu en skalp i bæltet. Våbnet skulle tilsyneladende være et meget højt pres på serven, hvilket de langt hen ad vejen havde rigtig god succes med. Gennem kampen som gik i fire sæt, præsterede de således ikke færre end 13 serveesser mod et ellers normalt godt modtagende Brøndbymandskab. At vi alligevel kunne tage hjem fra Asgårdskolens hal med en 3-1 sejr, kan tilskrives at der var en flot høj kill-procent på de angreb det trods alt blev til en del af. Især imponerede altid farlige Trine Kjelstrup, som da også fik TimeGruppen prisen som kampens spiller, med en score på ikke færre end 31 point i kampen.

Der gik et stykke tid før vi kom i gang i første sæt. Team Køge lavede på deres fem første server fire esser og bragte sig foran med 6-3, men kort efter var det Alina Sode der bragte orden i regnskabet, da hun med en god serveserie, som tog brodden af Køges angreb, så vi kunne gå fra 6-8 til 10-8. Trine Kjelstrup, som ikke havde nogen prangende start, var nu helt oppe i gear og omsatte i anden halvdel af sættet alle sine seks hævninger til point. Køge kæmpede godt og der skulle arbejdes hårdt for pointene, men det lykkedes os af gå sejrrigt ud af sættet med 25-22.

I andet sæt var vores angreb helt forrygende. Trine Kjelstrup havde således en ubrudt stribe på ni vinderslag og centerangrebet med Mette Breuning bød ligeledes kun på vindere. Alligevel blev det Team Køge der vandt sættet med 25-23, hvilket primært skyldes at de spillede med en lav fejlprocent og igen diskede op med en række gode server, som resulterede i fem serveesser. Undervejs have Køge være foran med seks point. Det lykkedes os, dog en anelse for sent, at få pyntet på resultatet.

Nr. 2 Lainet Jantzi, nr. 10 Deprece Washington og nr. 5 Trine Kjelstrup klar ved nettet (Foto: Vislerphoto)I tredje sæt havde vores blokader for alvor styr på Team Køges angreb. Seks blokadepoint var således kraftigt medvirkende til at dette sæt kun vindes med 25-18. De gode takter fortsatte i fjerde sæt og der blev igen kørt nogle flotte centerangreb af Mette Breuning og Lainey Jantzi. Flot lagt til rette af vores nye hæver Emily Betteridge, som efterhånden er helt klar til at overtage efter Eva Bang, som snart går på barsel. Eva var i denne kamp således kun på banen i korte perioder i de tre første sæt samt halvdelen af fjerde sæt. I andet sæt endog ikke som hæver, men i stedet indskiftet på en anden plads, for at kunne udnytte hendes serv, som er blandt ligaens bedste. Fjerde sæt blev ligeledes vundet med 25-18.

Brøndbypigerne går ind til en hård uge. Onsdag skal holdet et par hundrede kilometer. op i Sverige for at møde Øresundsligaens førerhold Hylte-Halmstad. I det første opgør var det Hylte-Halmstad der løb med sejren og da de siden da skulle være blevet yderligere forstærket, hersker der ingen tvivl om at vi skal ramme en af vores absolut bedste dage, for at tage sejren. Allerede dagen efter går turen så den anden vej, når vi skal til Aarhus for at møde Volleyligaens nr. 3. Efter to hårde rejse- og kampdage, kunne spillerne nok trænge til et par fridage, men nej. Allerede to dage efter er der igen kamp i Volleyligaen, når Ikast KFUM kommer på besøg i Stadionhal 1, lørdag d. 10. februar kl. 14.00.