Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Eva og Mette angrebDet var en noget speciel scenarie der udspillede sig da Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga damer søndag d. 22. oktober besøgte Frederiksberg Volley i Bülowsvejhallen. Da kampen startede var der således ikke færre end elleve nuværende og tidligere Brøndbyspillere på banen. fem af disse stod på Frederiksbergs banehalvdel og yderligere fire tidligere Brøndbyspillere sad på deres bænk. Alle ni har spillet i Brøndby, men valgte på et tidpunkt at skifte klub, fordi de flyttede nærmere til byen, eller ønskede at nedsætte træningsmængden fra de fem gange der er kravet i Brøndby. Fuldt forståeligt i en sport hvor man er nødt til at have studier eller arbejde ved siden af.

Spillerne er for de flestes vedkommende i tyverne, så der er ikke tale om spillere der er gået på "pension" og de har stadig et højt niveau, hvilket har været med til at spille dem op i Volleyligaen efter i nogle år at have spillet i 1. division. Som ny oprykkere og tidligere Brøndbyspillere kan der ikke herske tvivl om at Frederiksberg var opsatte på at vise at de stadig har deres høje niveau, men heldigvis skulle vores pigers større træningsmængde ikke vise sig at være forgæves. Vi tog sejren med 3-0 og kun i første sæt var der et stykke hen i sættet udsigt til en tæt kamp.

Efter at vi var kommet foran med 5-0 i Mette Breunings serv, kom Frederiksberg igen og holdene fulgtes ad med os i en spinkel føring. Frederiksberg fik kontakt ved 17-17, men ved 18-18 bragede hardhitter Trine Kjelstrup en bold i gulvet og Mette Breuning skulle igen serve. Det gjorde hun så godt, at Frederiksbergs angreb blev forudsigelige og med kloge valg i angrebsopbygningen af hæver Eva Bang, kunne vi rykke til 23-18 og kort efter vinde sættet 25-19.

I andet sæt var vi overlegne fra start. Eva Bangs servede Brøndby fra 5-4 til 10-4 i en serie der bød på to serveesser. Trine Kjelstrup scorede igen flittigt i angrebet og Deprece Washington havde nogle pointgivende blokader. Eva Bang bød igen ind med et par serveesser og vi tog sættet overbevisende med 25-15.

Igen i tredje sæt var det Mette Breuning der lagde ud med en effektiv serv og servede frem til 7-0. Gennem hele kampen stod hun for hele 22 ud af Brøndbys 73 server. En præstation der sammen med en god indsats ved nettet var med til at indbringe hende TimeGruppen prisen som bedste spiller. I næste rotation fortsatte Eva Bang med at plage Frederiksbergs modtagningsspillere frem til stillingen 12-1 og selv om Frederiksberg derfra bed bedre fra sig, var vores forspring for stort og vi kunne i et sæt hvor Jens Bang brugte hele truppen, køre sejren i hus med 25-15.

I Brøndby var vi godt tilfreds med at få hele truppen i funktion og afprøve forskellige opstillinger inden det d. 3. november går løs, når vi i tre dage er arrangør af en indledende pulje i Nordic Club Championship, de nordiske mesterskaber for klubhold. En turnering som Brøndby var vindere af i 2015.