Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Mette BreuningBrøndby Volleyball Klub afviklede i weekenden d. 19. september til 1. oktober den årlige TimeGruppen Cup, som er et stævne der benyttes til den sidste afpudsning af holdene inden det for alvor går løs, når Danmarksturnerigen for alvor går i gang i den kommende weekend. Som sædvanlig var hele den danske elite samlet, suppleret med svenske Hylte-Halmstad, som er i favoritfeltet til det svenske mesterskab.

Vicemestrene fra Brøndby var i indledende pulje med sidste sæsons bronzevindere Amager og Elite Volley Aarhus. Begge hold blev besejret og som puljevinder skulle Brøndby derfor møde Danmarksmestrene fra Holte, som i deres pulje have slået Team Køge, men tabt til Hylte-Halmstad.

Semifinalen mod Holte var ventet med spænding, da det netop er sidste sæsons guld- og sølvvindere der åbner årets Volleyliga, når de to hold på lørdag d. 7. oktober kl. 14.00 mødes på Brøndbys hjemmebane i Stadionhal 1. Det blev Brøndby der trak det længste strå i en semifinale der skulle spilles bedst af tre sæt. Brøndby lagde meget stærkt ud og i et første sæt der var tæt på fejlfrit, vandt de 25-16. Andet sæt som var langt mere jævnbyrdigt blev vundet af Holte med 25-23. Også det afgørende tredje sæt blev et spændende og velspillet sæt, med Brøndby som vinder 16-14. Der er således lagt op til en særdeles spændende åbningskamp på lørdag.

I finalen var det som ventet Hylte-Halmstad der var modstanderen. Der blev vist flot og kraftbetonet volleyball fra begge sider. Brøndby førte det meste af sættet, men til sidst kneb Hylte-Halmstad sig foran og vandt sættet 25-23. Brøndby tog andet sæt med 25-21, men herefter var det tydeligt at formen endnu ikke er på sit højeste. Niveauet faldt og Hylte-Halmstad som tilsyneladende er nået længere i deres forberedelser tog de to næste sæt med 25-17 og 25-18.

I Brøndby er man godt tilfredse med resultatet. Der er en del nye spillere i truppen og der mangler derfor en del i sammenspillet, men når det hele falder i hak, bliver der spillet på et højt niveau, som lover godt for den kommende sæson.

Brøndbytruppen, som stadig råder over de tre A-landsholdsspillere, Eva Bang, Trine Kjelstrup og Alina Sode, har fået yderligere tilgang af en landsholdsspiller, den talentfulde Mette Breuning, som kommer fra Fortuna Odense. Desuden er truppen suppleret med fire Canadiere og en enkelt Amerikaner.