Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 5 Trine Kjelstrup og nr. 3 Miranda Bradshaw i en blokade.Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga damer ser for alvor ud til at have arbejdet sig ud af de problemer de havde kort efter jul. Der er sket om rokeringer i grundopstillingen og det ser nu ud til at det hårde arbejde i træningshallen har båret frugt. I hvert tilfælde var kampen lørdag d. 11. februar mod Elite Volley Aarhus i peroder tæt på at være "spil til et mål". På en time bragte vi en komfortabel 3-0 sejr i hus.

Det var godt nok Aarhus der fik scoret de første to point, men den jyske glæde blev kort. Gode server fra vores piger pressede Aarhus i bund, så angrebet blev forudsigeligt og gav os gode mulighed for at etablere effektive modangreb. Specielt var der god grund til at glæde sig over, at hæver Eva Bang og vores nytilkomne centerangriber Amber Bennett ser ud til at have fundet hinanden. Således havde Amber Bennett sin hidtil største effektivitet i angrebet. Vi øgede afstanden til Aarhus og kunne afslutte sættet med 25-14.

I andet sæt gik det helt galt for Aarhus. Først stod Alina Sode for syv server og i rotationen efter var det Tyler Richardsson der med det samme antal førte os på 14-1. I samme periode var Trine Kjelstrup, som efterfølgende fik overrakt præmie fra Grey Matter som bedste spiller, fuldstændig ustyrlig i angrebet og hun stod således for syv angrebspoint i sættet. Vores føring nåede sit højeste, ved stillingen 18-2 og det lignede noget der kunne blive ligaens største afklapsning. Aarhus gav dog ikke op og de fortjener stor ros for deres evne til at kæmpe ufortrødent videre. De sluttede således sættet bedst af, men vores føring var for stor og de måtte nøjes med at pynte på resultatet som blev 25-13.

Tredje sæt blev det sæt hvor Aarhus klarede sig bedst, men de havde stadig store problemer i servemodtagningen og Eva Bang kunne på en servestime der indeholdt tre esser, bringe os til en føring på 6-1. Derfra gik det støt og roligt frem mod kampens afslutning ved 25-17.

Med sejren rykker vi, med en kamp tilbage i grundspillet, op på førstepladsen. En placering der er truet af Holte IF, som med to kampe tilbage ser ud til at kunne ende på samme antal sejre som os, men sandsynligvis lige netop kniber sig foran på en bedre sætscore.

De to hold er dog begge sikret direkte adgang til DM semifinalerne, mens placeringerne 3-6 skal spille kvartfinaler om videre avancement i turneringen. Onsdag d. 22. februar spiller vi sidste grundspilskamp, når vi møder Fortuna Odense og to dage efter starter final-4 i Øresundsligaen, hvor Brøndby er regerende mestre. Øresundsligaen er en turnering mellem tre tophold fra henholdsvis Danmark og Sverige. Final-4 spilles på vores hjemmebane i Stadionhal 1. Semifinalerne spilles fredag d. 24. februar kl. 18.00 og 20.00 og lørdag d. 25. februar spilles der bronze kamp kl. 12.00 og finale kl. 14.00. En god mulighed for at se noget af det bedste volleyball der i øjeblikket kan ses i Skandinavien.