Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Scoren blev 110-110, men alligevel blev det til et nederlag for BRH Volleys DU21-hold, som dog kan se tilbage på et meget flot DM finalestævne, hvor de kan være stolte af at have vundet sølv i den måske flotteste, mest spændende og velspillede dameungdoms volleyballkamp på dansk grund, nogen sinde.

At det blev til sølv skyldes det faktum, at der jo ikke er noget der hedder uafgjort i volleyball, så de 110 point var derfor knap så heldigt fordelt over de fem sæt, som de nykårne danske mestre fra Køges fordeling var.

Det var Team Køge der kom bedst fra start og fik en føring, som vi aldrig overvandt og Team Køge vandt dermed sættet 25-20. Team Køges overtag var i andet sæt betydeligt mere begrænset, men rakte alligevel til en sætsejr på 25-23. Også i tredje sæt var det Køge der gik i front, men nogle justeringer på vores hold, hvor blandt andet hæver Stephanie Dahl kom på bane og mod slutningen kæmpede så heroisk, at hun havde fortjent en fighterpokal hvis en sådan var på spil. Vi indhentede et forspring på fem point og i en sindsoprivende afslutning, hvor vi blandt andet overvandt to matchbolde, tog vi sættet med 29-27.

Det virkede nu, som om vores hårdslående BRH-piger havde fået overtaget og de tog fjerde sæt overbevisende 25-18 og man måtte ud i det afgørende femte sæt. De utroligt velspillede dueller bølgede frem og tilbage, men en volleykamp skal som sagt have en vinder og i en tæt afslutning, var det Team Køge der kunne bryde ud i jubel efter en kamp, som fra fleres side blev udråbt som den bedste kamp der nogen sinde er spillet på dansk grund. Køge tog guldet med 15-13 og vi måtte tage til takke med nogle yderst ærefulde sølvmedaljer. Efterfølgende blev vores kantangriber Liv Magnussen, valgt som en af de syv spillere der kom på årets hold. Det samme gjorde Trine Kjelstrup, fra Team Køge, der som bekendt ligeledes spiller på vores Volleyligahold. De to er således begge en del af det Volleyligahold, som onsdag tager hul på semifinaleserien i Volleyligaen, når de drager til Odense for at spille den første af op til fem semifinalekampe mod Fortuna Odense. Desværre blev Trine skadet i weekenden og må derfor stå over i de første semifinalekampe. Et handicap for os, som der i de sidste par dage er arbejdet på at justere på. 2. semifinale spilles lørdag d. 24/3 kl. 14.00 på hjemmebanen i Stadionhal 1.