Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Med en 3-2 sejr på udebane i den første semifinale, har vores Volleyliga damer sikret sig et godt udgangspunkt inden de næste to kampe, som spilles på hjemmebanen i Stadionhal 1.

Første kamp i blev spillet i Klostermarkshallen i onsdags. Det blev som sagt til sejr til vores piger i en kamp der på forhånd var anset som vanskellig. Vores unge talent Trine Kjelstrup blev skadet under DU21 DM-finalestævnet i sidste weekend, hvor hun for øvrigt blev dansk mester sammen med sit DU21 Team Køge hold, ved at vinde over vores egne DU21-piger i en fantastisk flot spillet finalekamp. Tillykke med det. Hun kunne derfor af gode grunde ikke være med og forventes heller ikke klar anden semifinale. Julie Guldager ser ud til at være kommet sig over sin langvarige skade, men måtte lægge sig med høj feber. Hun er nu rask igen og det bliver spændende at se om hun kommer på banen.

Startopstillingen til 1. semifinale var derfor anderledes end normalt og det gav umiddelbart nogle startproblemer mod et Fortunahold der også er skadesramt, men måske har haft bedre tid til at omstille sig. De har således genindkaldt tre af deres ellers afgåede elitespillere Jette Breuning, Eva Vennekilde og Ulla Hauge, som har holdt sig i form i 2. division og gjorde det glimrende. De tre var som erstatning for skadede Chelsea Cheeley og Melicjana Salispahic. Sidstnævnte var på banen kortvarigt og vi kan nok forvente at se mere til hende i dag. Til gengæld blev Fortunas centerspiller Mie Maimann ramt af en grim skade, som så ud til at blive langvarig. Vi ønsker hende god bedring og håber hun snart kan vende tilbage til volleybanen.

I første kamp blev det Fortuna, der kom bedst fra start og tog de to første sæt med 25-20, 25-21, vores modtagninger fungere ellers godt. Således kunne Maria Knöll Menzel præstere en modtagning på intet mindre end 3,0, som altså betyder alle bolde perfekt modtaget. Til gengæld var vores angreb noget tamt i starten og det blev alt for let for Fortuna at forsvare sig. Jens Bang justerede på opstillingen og herefter kom der mere gang i angrebsspillet og vi kunne tage de tre efterfølgende sæt med 25-21, 25-17 og 15-9.

Flot kommet igen på en noget vanskellig baggrund. Blandt andet kunne vi glæde os over vores kun 16-årige Liv Magnussen, som tog chancen da hun kom på banen, med en kill-procent på ikke mindre end 77 % i de to sidste sæt, på angreb der startede med flotte modtagninger af vores libero Line Trans Hansen, som da også fik Time Vision prisen som bedste spiller en ære hun måtte dele med Casey Bauer, som modtog en lignende pris fra en lokal sponsor.

Vores piger har dermed fået et godt udgangspunkt inden de to næste semifinaler, som spilles på hjemmebane, men ingen tvivl om at det igen bliver både tæt og spændende i både 2. semifinale lørdag d. 24/3 kl. 14.00 og 3. semifinale i torsdag d. 29. marts kl 19.00. Begge kampe spilles i Stadionhal 1, Brøndby Stadion 8.