Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Med en 3-1 sejr over Fortuna Odense Volley i lørdagens kamp, bragte Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder sig et skridt nærmere til DM-finalen. Der spilles bedst af fem kampe i semifinaleserien og da vi vandt det første opgør 3-2 i onsdags, har vi nu tre forsøg til at skaffe den tredje sejr.

Som i første semifinale, var det Fortuna der kom bedst fra start. I en enkelt opstilling gik de fra 3-4 til 10-4 og den føring holdt de sættet ud til 25-21.

I andet sæt var det så vores tur til at komme til fadet. Det blev valgt at indskifte den kun 16-årige Liv Magnussen, som havde gjort det så godt, da hun ligeledes blev indskiftet i første kamp. Heller ikke denne gang skuffede hun. I hendes godt pressede serv gik vi fra 8-8 til 12-8 og gennem eminent forsvar af vores libero, Line Trans Hansen samt altid stærke Casey Bauer i angrebet, tog vi sættet hjem med 25-20.

I tredje sæt blev det valgt at starte med 19-årige Julie Guldager på banen. Hun har efter en knæoperation været ude i hele sæsonen, men ved forrige weekends DU21-DM, overbeviste hun trænerteamet om, at hun var klar til kamp på højeste niveau. Indskiftningen var en succes og hun var med fem pointgivende aktioner kraftigt medvirkende til sætsejren på 25-22.

Julie fortsatte det gode spil i fjerde sæt, men efter at have stået for tre smashpoint, blev hun alligevel taget ud midt i sættet, for ikke at risikere at overanstrenge knæet. I stedet blev det især Casey Bauer der trak det store læs og ni point fra hendes side i dette sæt gav hende endnu en gang Time Vision prisen som bedste spiller. Sættet blev vundet overbevisende med 25-15 og vi kan dermed på torsdag d. 29/3 kl. 19.00 sikre os den sidste vigtige sejr på hjemmebanen i Stadionhal 1. Skulle det kikse, er der et fjerde forsøg d. 31/3 i Odense og igen d. 3/4 på hjemmebane.

I den anden semifinaleserie mødes Holte IF og Vordingborg VK. Her fører Holte ligeledes 2-0 i kampe, efter to overbevisende 3-0 sejre. Skulle det blive Brøndby og Holte der skal mødes i finalen, som ligeledes spilles bedst af fem kampe, bliver den første kamp spillet på vores hjemmebane, onsdag d. 11/4 kl. 19.00.