Efter to utrolig tætte 3-2 sejre til vores Volleyligadamer i de to første semifinaler over Frederiksberg Volley, var spændingen stor før den tredje og måske sidste af slagsen. Ville vores forberedelser foran videoen skabe den nødvendige forbedring af spillet, til at sikre os adgang til finalen, eller ville Frederiksberg, som nu to gange havde været snublende tæt på sejr, endelig få succes og tvinge semifinaleserien ud i en fjerde og måske en femte og afgørende kamp.

Det blev os der løb af med sejren. Oven i købet 3-0, men først skulle endnu to meget tætte sæt gennemleves, før vi kunne sætte trumf på og i overbevisende stil slutte kampen af.

Som i den foregående kampe var det Frederiksberg der kom bedst fra start. Vi manglede stabilitet i servemodtagningerne og det udnyttede Frederiksberg til en 12-6 føring, men så gik brasilianske Anile Clemente til serv og med nogle velplacerede springserver, lagde hun så meget pres på gæsternes modtagninger, at deres angreb blev uden nævneværdig effekt. En del kunne således stoppes i blokaderne og da Anile var færdig med at serve, havde vi overtaget føringen med 14-12. Herfra blev det igen en lige dyst, som vi kom bedst ud af med 25-23. Især Katie Post, som fik Time Vision prisen som bedste spiller, havde stor indflydelse på dette resultat. Hun var sikkerheden i angrebet, hvor hun omsatte alle sine smash til point, lige som hun i vanlig stil stod for nogle blokade point. Gennem kampen stod hun således for i alt 17 point. Heraf seks i blokaden.

Andet sæt startede med tidlig føring til vores piger, som i Julie Guldagers serv gik til 9-4, inden hun desværre sluttede den flotte serveserie af med en servefejl på den sjette serv. Frederiksberg fik dog fightet sig tilbage til 12-12. Libero Morgan Springer havde fået fuldstændig styr på Frederiksbergs server, så en velspillende hæver Eva Bang havde gode muligheder for at benytte alle sine angribere. Katie var stadig et godt valg, men også kanterne var kommet bedre med end i første sæt og især Trine Kjelstrups kraftfulde angreb sikrede os point. Også Frederiksberg spillede godt og i seværdige dueller fulgtes de to hold ad indtil Frederiksberg kom til den første sætbold ved 24-23. Vi overlevede både denne og de to næste, som også tilfaldt Frederiksberg. Herefter blev det os der fik overtaget og vandt et tæt sæt med 30-28 på den anden sætbold.

I tredje sæt satte pigerne tingene på plads for alvor. Eva Bang lagde ud med en servestime til 6-0. I serven efter øgede Trine til 10-1 og to rotationer efter blev det til 17-3 i Julies serv. Frederiksberg kæmpede heroisk for at pynte på resultatet, men vores seje tøser kunne nu det hele og fik vist hvor bred deres angrebsstyrke er. Det var således nu Anile der stod for de fleste angrebspoint og også Liv Magnussen, som kortvarigt kom på banen viste at hun er tilbage i storform og er et brugbart alternativ til de andre "Brøndbykanoner". Til trods for at Frederiksberg blev lukket lidt ind i kampen mod slutningeen, blev sættet vundet overbevisende 25-15.

Brøndby er dermed for tredje år i træk i DM-finalen og modstanderen er som i de tidligere opgør Holte IF, som ligeledes har vundet deres tre første semifinalekampe over deres modstander, Fortuna Odense.

Der er stadig nogen usikkerhed over hvornår finalekampene kommer til at ligge. Første kamp, som skal spilles i Brøndby, bliver d. 26/3 eller d. 28/3. Anden kamp i Holte bliver d. 2/4 eller 4/4 og tredje finale bliver i Holte d. 9/3. Skulle det blive nødvendigt med en fjerde og evt. femte kamp, bliver de henholdsvis i Brøndby d. 14/4 og i Holte d. 18/4.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV