Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder er klar til semifinalerne om det danske mesterskab. Grundspillets tre runder er færdige og vi endte på en andenplads. Dette betyder at holdet i semifinalen skal møde rækkens nummer tre som er Frederiksberg Volley. Holte IF og Fortuna Odense Volley, som blev henholdsvis nr. 1 og 4 mødes i den anden semifinale.

Grundspillets to sidste kampe, som blev spillet de seneste to lørdage, var mod ligaens to bundhold Bedsted KFUM og Gentofte Volley. Det måtte ikke være, og blev heller ikke, kampe, som på nogen måde voldte vores piger problemer. Dertil er styrkeforskellen på top og bund alt for stor.

Til kampen mod den nordjyske klub Bedsted havde vi da også valgt at fraskrive sig retten til vores hjemmebane, for i stedet, med velvillig assistance fra Bedsteds side, at henlægge kampen til vores samarbejdspartner Rødovre Statsskoles Volleyball Klubs hjemmebane i Rødovrehallen. Placeringen af kampen blev foretaget som led i festligholdelsen af Rødovreklubbens 50-års jubilæum og var således en markering af det gode samarbejde vores to klubber har under navnet BRH Volley. Et samarbejde som starter helt nede i kidsrækkerne og fortsætter med talentudvikling op gennem ungdomsrækkerne hvor det toppes med klubbernes ungdomstalenthold i 1. division og vores Volleyligahold, som har ligget i toppen af dansk volleyball i de seneste fem år. Kampen der blev spillet lørdag d. 16. februar blev således også benyttet til at give meget spilletid til ungdomstalenterne Paulina Hougaard-Jensen og Liv Magnussen, som med 16 og 17 år er de yngste på holdet og det synlige bevis på den gode talentudvikling, der sker i klubberne.

Det blev ikke nogen nervepirrende forestilling der blev disket op for det festklædte jubilæumspublikum. Dertil var pigerne for overlegen og den komfortable sejr blev på 25-19, 25-14, 25-12. Af pointene scorede Trine Kjelstrup flest, men det blev dog Anile Clemente der fik Time Vision prisen som bedste spiller.

I lørdags var modstanderen i grundspillets sidste kamp Gentofte Volley. I modsætning til Bedstedkampen, blev denne kamp benyttet til at finpudse nogle detaljer frem mod semifinalerne. Det var Casey Wrights første kamp for holdet, efter hun har været en måned i USA i forbindelse med hendes mors pludselige dødsfald. Hun skulle nu spilles ind på holdet igen og der blev derfor det meste af kampen, spillet med noget der kunne ligne den opstilling, der skal bruges i de kommende vigtige kampe.

Casey faldt godt ind i spilrytmen og det var svært at se, at hun havde været væk fra holdet. Gentofte satsede voldsomt i serven, med et væld af servefejl til følge og de server som kom over, blev sendt så præcist frem til hæver Eva Bang, at hun havde gode muligheder for at køre det hurtige centerspil. Det blev således også centerangriber Katie Post, som blev holdets topscorer i kraft af hendes effektive angreb, men også hendes effektfulde springserv gav en del point. Hun blev da også endnu en gang tildelt Time Vision prisen som bedste spiller. Kampen sluttede med en knusende Brøndbysejr på 25-7, 25-11, 25-10.

I semifinalerne spilles der bedst af fem kampe. Den første spilles på Frederikbergs bane i Bülowsvejhallen onsdag d. 6. marts kl. 19.00. 2. semifinale har vi hjemmebane i Stadionhal 1 lørdag d. 9. marts kl. 14.00 og ligeledes hjemmebane i 3. semifinale torsdag d. 14. marts kl. 18.30, som dog bliver rykket til tirsdag d. 12. kl. 19.00, hvis Kanal Sport vælger at transmittere kampen. Skal vi ud i en 4. og 5. kamp for at finde en finalist, vil de blive spillet henholdsvis d. 17. og 21. marts.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV