Lørdag spillede vores Volleyligahold en af de kampe som ikke må gå galt og det gjorde den da heller ikke. Modstanderen var Gentofte Volley, som vi skulle møde på udebane. Rækkens nr. 7 har ligaens yngste spillertrup og muligvis også den laveste gennemsnitshøjde. De havde dermed svære betingelser mod vores tårnhøje spillere, som på nær vores lille libero Morgan Springer, består af spillere på omkring 1,80-1,90 m.

Kampen blev overbevisende vundet på 56 effektive minutter med de knusende sætcifre 25-13, 25-15, 25-13. I en svær kamp, kan det syntes som om Gentoftes trænerteam på forhånd havde opgivet kampen. Der blev således ikke benyttet nogen timeouts ud over de tekniske time outs i de to første sæt og i tredje blev kampens enlige timeout først benyttet ved 21-13 til Brøndby, da Trine Kjelstrup servede fra 18-13 til 25-13.

 

Headcoach Jens Bang havde valgt at spare brasilianske Anile Clemente, så efter opvarmningen, stod hun resten af kampen og holdt sig varm i opvarmningszonen, klar til hurtig udrykning, hvis ikke 16-årige Liv Magnussen kunne klare distancen i en kamp, hvor hun var tiltænkt fuld spilletid. Skulle nogen have betænkeligheder med dette, blev det gjort fuldstændig til skamme. Liv, som er blevet kåret som den bedste spiller ved NM i sin aldersgruppe, viste sit store potentiale ved at blive topscorer for os. I kampen om at få Time Vision prisen som bedste spiller, blev hun dog overgået af 18-årige Trine Kjelstrup, som pudsigt nok ligeledes er blevet kåret som bedste spiller ved NM - blot i den ældste ungdomsgruppe.

Også på andre pladser blev der arbejdet på at spare spillerne inden den kommende uges to vigtige kampe mod Lyngby onsdag d. 6/2 på udebane kl. 19.30 og den altoverskyggende topkamp på hjemmebane mod Holte IF i Stadionhal 1 lørdag d. 9/2 kl. 16.00. Julie Guldager og Stine Spangen delte således en plads og det samme gjorde de to hævere Eva Bang og Rose Olander. Til gengæld blev der ikke plads til pauser for de to centerangribere Katie Post og Pernille Navntoft. Casey Wright som tog hjem til USA som følge af hendes mors pludselige dødsfald er endnu ikke kommet tilbage og polske Marta Bronisz har af personlige årsager valgt at rejse hjem til Polen. Dermed har Brøndby for tiden kun to spillere til centerpladsen, så det er et stort ønske, at Casey snart vender tilbage til truppen.

En lille krølle på den seneste udvikling er, at vores hold, som fra flere sider er blevet udråbt som et hold der ikke udvikler talenter og kun har topresultater pga. af udenlandske importer. Faktisk kun spillede med en enkelt udlænding på banen ad gangen, idet centerspiller Katie Post og libero Morgan Springer jo ikke er på banen samtidig. Holdet havde således konstant fem Danskere på banen og bestod i store dele af kampen af Eva Bang, Julie Guldager, Stine Spangen og Liv Magnussen, som alle har spillet i klubben siden 9-12 års alderen. En kontinuitet i talentarbejdet, som vores trænere har lov til at være stolte over.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV