Hvad nytter det at lave flest point, hvis man alligevel taber kampen. Det var unægtelig et noget skuffet mandskab der forlod banen efter 2-3 nederlaget i åbningskampen ved NCC (Nordic Club Championship) mod arrangørklubben Engelholm. Men der var også grund til at være skuffet, for ikke nok med at vi lavede flest point. Vi havde også chancen for at komme foran 2-0 i sæt, men kom i stedet bagud 1-2, for derefter at komme stærkt tilbage og vinde fjerde sær stort, hvorefter vi igen svigtede, da sejren var tæt på.

Vi startede kampen med Morgan Springer som sikkerheden selv i liberorollen. Konstant modtog hun perfekt, men Engelholm lagde nogle gode blokader, så vores angribere havde lidt svært ved at komme i gang og det så fuldstændigt så svært ud, som vi på forhånd havde forventet. Ved første tekniske time out var vi således bagud 3-8. Så trådte vores to centerspillere Katie Post og Casey Wright i karakter sammen med en oplagt hæver Eva Bang og vi begyndte at hale ind på forspringet, som blev indhentet ved 20-20. De gode takter fortsatte til slutciffrene 25-22.

Vi var nu i gang og andet sæt startede bedre end det første. Denne gang var det os der kom bedst til første tekniske ved 8-5 og der blev støt øget på blandt andet fantastisk pressede server af Anile Clemente og gode blokader af Julie Guldager. Det blev til sætbold ved 24-21, hvor en af Sveriges gennem tiderne bedste landsholdsspillere, Åsa Gustafsson gik i servefeltet og lagde så stort pres på os, at vores angreb ikke fik bid og Engelholm kørte hele vejen til 26-24.

Utroligt trist, men pigerne havde ikke ladet sig ryste mere, end at de igen tog føring til midt i sættet, hvor Engelholm overhalede og kom til føring 21-16. Vi begyndte nu igen at producere point og igen var det lige ved at lykkes, men Engelholm lukkede lågen ved 25-23.

Efter to tætte sætnederlag var det imponerende hvad pigerne kunne diske op med i fjerde sæt. Julie som efterfølgende fik Time Vision prisen som bedste spiler, startede sættet med nogle gode angreb og Katie lavede foruden to angrebspoint også tre pointgivende blokader. Det blev sammen med Aniles to og Eva Bangs ene blokade til ikke mindre end seks blokpoint, så det var et noget rådvildt Engelholm hold der havde svært ved at finde løsninger. Det de fik over, blev samlet og en velspillende Eva fodrede især Trine Kjelstrup, som var helt ustyrlig i dette sæt og vandt samtlige seks hævninger som blev serveret for hende. Et overbevisende sæt, som henviste Engelholm til at være renes statister, blev gennem stillingerne 8-4, 16-9, 21-11 afsluttet med de knusende ciffre 25-13.

Vi var flyvende og de gode takter fortsatte i femte sæt, hvor vi går til sidebyt med en føring på 8-6 og øger yderligere frem til den største føring på 12-7. Engelholm begynder nu at hale ind, men på smash af trine går vi til 13-10 og sejren er ikke langt væk. Engelholm vinder dog det næste point og Åsa Gustafsson går i servefeltet. igen sker det der ikke må ske. Engelholm vinder de næste fem point og sættet tabes 13-15.

Det er OK at være skuffede når man taber sådan en kamp. To overbevisende sætseje og tre knebne sætnederlag, samt en positiv boldscore på 9. Jo det var trist, men vi har ikke mistet modet. Nu må vi sørge for at vinde over både Frederksberg og Stod. Det bliver svært, men kan vi spille lige så godt som vi gjorde i rigtig store perioder af kampen i dag, er det ikke umuligt.

Stod vandt i dag 3-0 (25-18, 25-18, 25-19) over Frederiksberg, som var utroligt uheldige, idet de fik Asta Kjærgaard skadet efter kun syv bolde i første sæt og fire bolde senere vred også deres amerikanske hæver Denise Van De Mortel rundt på foden. Lørdag møder vi Frederiksberg kl. 16. Kampen kan følges med jævnlige opdateringer på vores Facebookside "Brøndby Volleyballklub"

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV