Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Torsdag d. 14. november spillede vores damer en Volleyligakamp, hvor det var top der mødte bund. Gentofte var bundholdet og vores piger repræsenterede toppen hvor de også efter kampen ligger ubesejret på førstepladsen. Når dette er sagt, må det dog også siges, at det ikke var uden problemer at 3-1 sejren kom i hus.

Vi måtte til kampen stille noget anderledes op end sædvanligt. Holdets stærke amerikanske kantangriber Simone Asque måtte sidde over som følge af et overbelastet knæ. Dette betød, at serbiske Mirjana Duric måtte rykkes fra sin sædvanlige position som angriber på højrekanten og over på venstrekanten, mens Stine Spangen overtog højre side. Endvidere måtte vi undvære Ida Flensted, som var på studietur.

Fra start blev der plads til vores to 17-årige talenter, Ida Lambach der som hæver fik ansvaret for at fordele boldene i angrebet og centerangriberen Paulina Hougaard-Jensen. Til trods for at startopstillingen således lå en del fra det normale, var der ingen slinger i valsen. Ikke mindst Paulina imponerede, da hun med ti effektive springserver førte os til føring på 12-3, før Gentofte vandt bolden tilbage. De havde kort efter en god periode, hvor de var tæt på at få kontakt ved 13-11. Pigerne trak igen fra på flot angrebsspil af Trine Kjelstrup og de to centerangriber Amanda Anderson og Paulina, som blev sat flot i scene af Ida. Undervejs i sættet blev der debut til et andet ungt talent. 17-årige Theresia Nielsen, som er kommet til klubben fra Lyngby-Gladsaxe blev sat på banen mod slutningen af sættet, som blev vundet 25-19.

De gode takter fortsatte i andet sæt, som blev vundet 25-16. Mirjana havde en killprocent på 80%, Stine vandt sine tre angreb og Trine som i denne kamp var helt ustyrlig holdt sig på 100% i hendes foreløbige syv angreb. En præstation der da også indbragte hende TimeGroup prisen som bedste spiller og giver hende en førerposition på Volleyligaens officielle rangliste over flest vundne angreb i gennemsnit pr sæt (4,5).

I starten af tredje sæt faldt spillet fra hinanden. Gentofte fik en hurtig føring på 11-5, som blev fastholdt indtil 16-11, inden hjemmeholdet igen fik spillet til at flyde. Selv om der nu blev halet ind, var det for sent og Gentofte tog sættet med 25-23.

Vi var dog kommet i gang igen og i fjerde sæt kunne pigerne overbevisende tage sættet hjem med 25-16.

I de efterfølgende dage er der blevet arbejdet ihærdigt på at få Simone klar igen, så holdet kan råde over en fuld trup, når der skal spilles TV-transmitteret topkamp mod Frederiksberg. Kampen vises på Kanal Sport fra Stadionhal 1, tirsdag d. 19/11 kl. 19.00, men vi håber selvfølgelig at rigtig mange vælger at se kampen live.