PaulinaSmash01
Efter et dramatisk semifinaleforløb mod Holte IF, som spilles bedst af fem kampe, har Brøndby Volleyball Klub nu sikret sig adgang til DM-finalen. Vores piger lagde ud med en 3-0 sejr i første semifinale. Tabte den anden 2-3 i en kamp, hvor Holte IF uretmæssigt blev tildelt to ekstra point af sekretærbordet i det afgørende femte sæt, som blev tabt 13-15. Vi nedlagde protest, som blev afvist pga. af en procedurefejl. I tredje kamp blev det til en 3-1 sejr og i den fjerde kamp som blev spillet tirsdag d. 24. marts, var pigerne fuldstændig spilstyrende i en 3-0 sejr på Holtes hjemmebane, hvor de ellers normalt udviser meget stor styrke.

    Amy Town sørgede med en fantastisk serv for at vi kom godt fra start. På hendes fem første server lavede hun ikke mindre end tre esser og først da hun på sin sjette serv lavede en fejl, slap Holte ud af hendes jerngreb. Men hun havde skabt usikkerhed i Holtes ellers så sikre modtagning. Amanda Andersen fulgte op med endnu et es mod sine gamle holdkammerater og da det senere blev Sarah Angelos og Eva Bangs tur i servefeltet øgede de yderligere med henholdsvis et og tre esser. Eva stod således for serven da vi rykkede fra 14-10 til 19-10. Mod slutningen af sættet fik Holte bedre styr på modtagningen og der kom således også bedre gang i angrebet. Det var dog for sent. Vi havde sikret sig et solidt forspring og selv om der blev gnavet kraftigt af det, kunne vi tage første sæt hjem med 25-23.

    Resten af kampen var blottet for spænding. Der blev fortsat med et godt servepres. Især Sarah som ellers ofte er blevet skiftet ud inden serven, viste at det var der på ingen måde grund til. Af to omgange i servefeltet stod hun for hele ti af vores server, som når de ikke direkte gav point, trods alt svækkede Holtes angrebsmuligheder tilpas meget til at blandt andet Amanda kunne lukke godt af i Brøndbyblokaderne. Det der slap forbi blev fanget i forsvaret hvor libero Rikke Larsen igen var blomstret op, efter at hun i den tredje semifinale havde haft sæsonens nok eneste svage kamp. Holte formåede ikke at bryde koden og vi kunne tage sættet med de overbevisende cifre 25-13.

AmySmash01    Holte fik en lidt bedre start på tredje sæt, hvor de kom foran med 8-6, men så var det igen Amys tur til at serve. Det gjorde hun atter utroligt effektivt og samtidig var hun fantastisk godt arbejdende i forsvaret, hvor hun med et sikkert overblik styrede sine holdkammerater og selv gjorde sit til at Holtes angreb kun sjældent nåede gulvbrædderne. Da hun samtidig også blev holdet topscorer med 18 point, gav det nærmest sig selv, at det var hende der skulle have TimeGruppen prisen som bedste spiller. Det gode forsvarsarbejde gav gode arbejdsbetingelser for hæver Eva Bang, som fordelte angrebene godt ved nettet så både Desiree Ates og Julie Mikaelsen kunne sikre point fra kanterne og indskiftede Paulina Hougaard-Jensen nåede at omsætte alle sine tre centerangreb til point. Det blev med 25-16, igen et overbevisende sæt til Brøndby og en plads i finalen var nu en realitet.

    Senere på ugen spillede Lyngby og Fortuna Odense den afgørende femte kamp om den anden plads i finalen og i dette opgør blev det Lyngby der løb med sejren. Der er nu lagt op til en spændende finaleserie. Lyngby vandt over Brøndby i den ene af to grundspilskampe, mens vi vandt den anden, samt slog Lyngby ud af landspokalen i en semifinale. Indtil videre ligger det fast at første finale spilles hos Brøndby i Stadionhal 1, onsdag d. 8. april kl. 19.00 i en kamp der live-streames af Kanal Sport og anden kamp spilles i Engelsborghallen, søndag d. 12. april kl. 15.00. Det resterende program er endnu ikke fastlagt.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV