Julie & Amanda
Med otte point ned til nærmeste forfølger blev Brøndby Volleyball klubs Volleyligakvinder en suveræn vinder af grundspillet og får dermed sammen med nummer to, Lyngby Volley, direkte adgang til semifinalerne. Pladserne 3-6 spiller kvartfinaler om de to øvrige pladser.    Sidste kamp i grundspillet blev spillet lørdag d. 21. februar på udebane hos DHV Odense og selv om holdets anfører og førstehæver Eva Bang måtte blive på bænken med en fiberskade i ryggen, tog vores to øvrige talentfulde hævere Sigrid Friis Christiansen og Ida Lambach over på overbevisende vis.

    Vi var som tophold naturligt nok storfavorit mod ligaens oprykkerhold og der blev derfor startet lidt anderledes end normalt. Det var således årige Ida Lambach der startede som hæver på banen sammen med de to unge centertalenter Paulina Hougaard og Amanda Andersen, diagonalspilleren Julie Mikaelsen og de to kanter Amy Town og Trine Kjelstrup samt libero Rikke Larsen. Dermed havde coachteamet også en ganske solid udskiftningsbænk, som foruden hæver Sigrid Friis bestod af den amerikanske centerangriber Sarah Angelos, den canadisike kantangriber Desiree Ates og modtagnings og servespecialist Stephanie Dahl samt selvfølgelig anfører Eva Bang, som i dagens kamp, måtte nøjes med at stå for lodtrækningen og ellers støtte sit hold fra bænken.

    Spænding blev der ikke det store af i kampen. De to hævere, som var de første der skulle serve i hvert sæt, sørgede med gode server for at bringe os i front fra start. Således bragte Ida sit hold i front med 4-0 i første sæt og 5-0 i andet, mens Sigrid ligeledes stod for at serve til en 5-0 føring i tredje sæt. De to hævere som fik en halv kamp hver, brugte deres angribere fornuftigt og vi kunne støt og roligt trække fra i sættene, som alle blev vundet overbevisende med henholdsvis 25-15, 25-18, 25-17.

    Mens første sæt på nær en enkelt udskiftning blev kørt igennem med startopstillingen, blev andet sæt brugt til at holde "skiftedag". Midt i sættet blev der foruden hæverskiftet byttet ud med Desiree som kom ind i stedet for Trine og Sarah som skiftede med Paulina. De fik så lov til at køre kampen færdig, mens Paulina kom tilbage i tredje sæt i stedet for Amanda.

    DHV lagde gennem kampen et godt pres på serven, hvilket resulterede i at vores servemodtagninger på ingen måde var prangende. Alligevel fik hæverne især en angriber til at lyse op i kampen. Det var norske Julie, som gennem kampen stod for 15 point og dermed også blev tildelt TimeGruppen prisen som bedste spiller.

    Vores piger har nu en pause i kampaktiviteterne mens kvartfinalerne bliver afviklet. Modstanderen bliver vinderen af opgøret mellem Team Køge og sidste års sølvvinder Holte IF, som vi besejrede i årets pokalfinale. I den anden semifinale møder Lyngby Volley vinderen af kvartfinalen mellem Fortuna Odense og Aarhus Volleyball. Semifinalerne spilles bedst af fem kampe og vi starter på hjemmebanen i Stadionhal 1, lørdag d. 14. marts kl. 14.00.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV