15JulieHeileMikaelsenI Brøndby Volleyball Klub går vi en travl periode i møde, med ikke mindre end fem kampe på femten dage. Vi glæder sig derfor over, at julepausen har budt på endnu en forstærkning til holdet, idet vi har fået tilgang af den 189 cm høje norske landsholdsstjerne Julie Mikaelsen, som ved juletid vendte tilbage til Europa efter et 4-årigt collegeophold i USA. Her spillede hun for Wisconsin College, som er et af de bedste collegehold i USA.

05TrineNoerKjelstrup    Kort før jul blev vores trup forstærket med den hjemvendte A-landsholdsspiller Trine Kjelstrup, som efter en halv sæson som professionel i tyske Rote Raben, besluttede at vende tilbage til Brøndby, tids nok til at være med til at vinde finalen om landspokalen. Med tilgangen af de to stjerner, står vi godt rustet til det hårde program, som blev en realitet, idet kampe der oprindeligt var lagt tidligere i januar, er blevet flyttet, som følge af Brøndbyspilleres deltagelse på DU20-landsholdet, som startede året med en 4-nationers turnering i Luxembourg samt EM-kvalifikation i Tjekkiet. Vi havde således deltagelse af hæver Sigrid Friis Christiansen og center Paulina Hougaard-Jensen. Sidstnævnte er vendt stærkt tilbage efter at have stået ude det meste af sæsonen, som følge af en skulderskade. Hun var i de nævnte turneringer tilbage for fuld kraft og blev således kåret som bedste spiller i en af landskampene, hvor hun blandt andet stod for ikke mindre end syv blokadepoint.

    Den sene start på anden halvdel af grundspillet, har givet os gode muligheder for at få spillet de nye spillere ind i truppen, inden det for alvor igen går løs og holdet føler sig dermed godt rustet, inden de, på tirsdag d. 20/1 kl. 19.00 i Ny Holtehal, lægger ud med en TV-transmitteret (Kanal Sport) topkamp på udebane mod ærkerrivalerne fra Holte IF. Holte var den anden part, da vi vandt landspokalfinalen 3-1 kort før jul, så mon ikke vi vil fremstå som favoritter hos BET25, som har live-bet på kampen.

    Lørdag d. 25/1 spiller vi igen når vi på udebane møder Aarhus Volley og to dage efter går turen til oprykkerne fra Team Køge, igen en udekamp d. 31/1 mod gentofte, inden det endelig bliver tid til en hjemmekamp tirsdag d. 3/2 kl. 19.00, hvor vi møder Lyngby Volley i endnu en TV-transmitteret topkamp. Denne kamp bliver samtidig en foreløbig afsked med Ida Flensted, som allerede ved sæsonstart meldte ud, at hun vil udleve en drøm om en jordomrejse, inden hun til efteråret tager hul på et medicinstudie. En beslutning vi var noget bekymret for ved sæsonstart, da Ida har udviklet sig til en meget betydningsfuld spiller for holdet. Nu er situationen, med de tilkomne landsholdsstjerner, heldigvis en noget anden og vi går fortrøstningsfulde ind til forsvaret af mesterskabet og håber på at Ida efter sin jordomrejse kan få et liv som Volleyligaspiller i Brøndby passet ind i det hårde medicinstudie.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV