TimeGruppen

Brøndby Volleyball Klub udtaler:


Brøndby Volleyball Klub og TimeGruppen indgik i 2009 et sponsorsamarbejde med det formål at hjælpe klubben med dens fortsat virke og udvikling.
Takket være TimeGruppen, har BVK fået spilletrøjer til klubbens tre damehold i elitedivisionen, 2. division øst og Danmarksserien.
Sponsorsamarbejdet med TimeGruppen har givet Brøndby Volleyball Klub muligheden for at forfølge et af klubbens store mål - at bringe Danmarksmesterskabet for damer til klubben. Endvidere, i forbindelse med arrangementer afholdt af Brøndby Volleyball Klub for TimeGruppen, har klubbens medlemmer chancen for at arbejde sammen på tværs af hold og derved øge og styrke klubsammenholdet.

 

Om TimeGruppen:

TimeGruppen opererer inden for flere forskellige forretningsområder og tilbyder dig rådgivning om bl.a. revision, forsikring og pension, rekruttering, administration og bogføring, it, skat og meget mere.
Drivkraften er lige dele nysgerrighed, faglighed og fokus på netop din virksomheds udfordringer, og med 130 medarbejdere, alle med individuelle spidskompetencer, bliver der altid tænkt i helhedsløsninger. Det giver unikke muligheder for dig og din virksomhed.
Se mere på timegruppen.dk

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV