Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Line up med nr. 12 Mette Breuning tilbage (Foto Claus Olsen)Efter et godt comeback i andet sæt, faldt spillet noget fra hinanden og de regerende danmarksmestre fra ASV Elite løb af med en 3-1 sejr, da de lørdag d. 21. oktober besøgte Brøndby Volleyball Klubs kvinder i Stadionhal 1.

Vi måtte til kampen undvære det unge talent Eva Trpenovska og vi må også fortsat spille uden vores stærke centerspiller Paulina Hougaard-Jensen, som har været langtidsskadet og endnu ikke er klar. Til gengæld er vores anfører Mette Breuning nu kommet sig så meget efter den skade hun pådrog sig i sidste sæsons slutspil, at hun for første gang i år var i opstillingen fra start. Hun gjorde en god figur, som lover godt for de kommende kampe, men for ikke at løbe nogen risiko, fik hun kun lov til at spille de to første sæt.

Vi lagde ud med et højt servepres som drillede ASV voldsomt og tog brodden en hel del af deres dygtige angribere, så vores forsvar med en sprudlende libero Isabella Hegelund Nielsen fik samlet det meste. Desværre for os forsvarede ASV sig lige så godt, men for det medlevende publikum var de godt kæmpende mandskaber en fornøjelse at se på. Spillet bølgede frem og tilbage og de to hold fulgtes ad indtil Brøndby føring 11-10, hvor ASV i de næste to rotationer bragte sig foran med 18-14. Vi var tæt ved at få kontakt ved 21-20 til ASV, men gæsterne var bedst mod slutningen og tog sættet med 25-22.

Vi fortsatte med det gode servepres og Abby Feyereisen stod for en god serie fra 1-3 til 6-3. Også ved nettet gjorde hun det godt sammen med en flot spillende Olivia Nicholson, om stod for otte angrebspoint i det sæt. Midt i sættet fik ASV overtaget og nåede frem til sætbold ved 24-19. Vi overlevede den og også de næste da Chelsea Ingabire som var skiftet ind lidt tidligere gik til serv. Til trods for den pressede situation, hold hun hovedet koldt og leverede en flot stime til 24-24 inden hun desværre lavede en servefejl, men vi havde momentum og tog de manglende point i Abby Feyereisens serv, da hun med et servees lukkede sættet ved 27-25.

Desværre formåede vi ikke at videreføre de gode takter. ASV havde fået bedre styr på deres servemodtagning og deres dygtige angribere leverede godt med point, selv om vores amerikanske Olivia Nicholson fyldte godt i blokaden og da også lukkede fire ASV angreb ned. ASV fik et forspring på ti point og selv om headcoach Gianluigi Proto gjorde hvad han kunne med de spillere han havde på bænken, lykkedes det ikke at indhente det tabte. Undervejs var de unge talenter, hæver Ceylin Abi og kantangriber Mille Rydahl Christensen skiftet ind. De gjorde det begge fint, med gode forsvarshandlinger af Mille og nogle flotte hævninger af Ceylin, men det var ikke nok til at hale ind på ASV som tog sættet med 25-16.

Det virkede i fjerde sæt som om vi havde tabt noget af troen på egne evner. Angrebene blev lidt for forsigtige og uden ordentligt bid, mens ASV fortsatte de gode takter fra tredje sæt og tog et næsten lige så overbevisende sæt med 25-18.

Vi var noget skuffede over de to sidste sæt, men der var meget godt at tage med fra de to første, så nu er opgaven at holde fast i det gode og luge ud i fejlene. Vi er stadig tidligt på sæsonen og truppen er endnu ikke helt intakt, så der er stor tro på at resultaterne nok skal komme. Næste chance for at bevise dette, er på lørdag d. 28. oktober kl. 14.00 når Ikast KFUM kommer på besøg i Stadionhal 1.