Brøndby Volleyball KLub - Lineup (Foto: Flemming Patulski Nielsen)
Det så på ingen måde ud til at Brøndby Volleyball Klub ville få succes, da de lørdag d. 28. november var på besøg i Kildeskovhallen. Spillet fungerede ikke for os og Gentofte Volley på det nærmeste fejede os af banen med 25-14, men som kampen skred frem blev spillet markant bedre og vi endte med at kunne trække os tilbage med en yderst vigtig 3-1 sejr.

Kampen var den første i 2. runde ud af de tre runder, ligaens hold skal møde hinanden i grundspillet. I første kamp vandt Gentofte 3-2 og det var måske det, der var årsag til at vi i iveren efter revanche, forcerede vores spil for meget. I hvert tilfælde blev der satset voldsomt i serv og angreb og ikke færre end 11 point gav vi direkte væk, på fejl i serv, angreb og netfejl og da Gentofte samtidig lukkede tre angreb ned i blokaden, var der ikke lang vej til deres overbevisende 25-14 sætsejr.

Angreb med nr. 15 Lucia Babic (Foto: Lars Rasmussen)    Gentofte fik også lagt godt ud i andet sæt, hvor de kom foran med 5-0, men Emma Burton rettede op på dette, da hun med en effektiv serv fik hjulpet os tilbage i sættet med 6-5. Ved nettet var Sofia Bisgaard outstanding og vandt således alle de syv angreb, som blev lagt til rette af en veloplagt Tajma Muharemovic. Vores to centerspillere Julie de Blanck og Mette Breuning havde fået styr på blokaderne, som resulterede i fem point til pointtavlen og efter at vi havde fulgtes med Gentofte det meste af sættet, tog vi en slutspurt og gik på tre rotationer fra 17-17 til 25-20.

Selvtilliden havde fået et boost og der var med 25-16 i tredje sæt ingen tvivl om udfaldet. Sille Hansen havde sin bedste periode og var en af de dominerende spillere. Hun scorede point både i angreb og blokade, fik med sin serv lagt godt pres på Gentoftes modtagning, mens hun selv gjorde det godt i egen modtagning.

De to hold skiftedes til at tage føringen i et spændende fjerde sæt, hvor vi var jævnbyrdige frem til 10-10. Gentofte tog kortvarigt føringen frem til 16-14, hvor vi med Tajma Muharemovic som server genvandt føringen med 19-16. Vi holdt fast og med 25-23 sikrede vi os en yderst vigtig sejr, som betød at vi bytter plads med Gentofte i tabellen og vi dermed er over stregen, som angiver semifinalefeltet.

Allerede torsdag d. 3 december skal vi i kamp igen, når vi på hjemmebanen i Stadionhal 1, kl. 20.00 møder Team Køge som i øjeblikket ligger på ligaens 2. plads. I det første opgør trak Team Køge det længste strå med en 3-2 sejr, så ingen tvivl om at vi også her tørster efter revanche i jagten på vigtige point og det samme gør sig gældende to dage efter, når det er Holte der kommer på besøg, lørdag d. 5. december kl. 14.00.