Lørdag d, 20.februar var nok ikke den sjoveste dag i syv volleyballspilleres liv. De syv spillere var fra DHV Odense og Holdet som ligger sidst i Volleyligaen var på besøg hos Brøndby Volleyball Klub damer som fører ligaen. Det så på forhånd ret uoverkommeligt ud for holdet, som endnu ikke har vundet et sæt i ligaen. Om dette var årsagen til at der ikke var flere spillere der havde tage turen over broen, er uvist. Men omtrent en time senere var det et faktum, at Brøndby havde vundet overbevisende 3-0.

Selv om overmagten var for stor for DHV, skal det siges at de fremmødte spillere gik seriøst til opgaven og kæmpede indædt for at tage så mange point som muligt.

Vi har haft et hårdt program på det sidste og der skal sidst på ugen spilles en kamp mod Holte IF. Det blev derfor i kampen valgt at spare nogle af de normale startere. Deme Morales havde således kun en baglinietur i hvert sæt, Dominique Thompson kom først ind i slutningen af tredje sæt, hvor også libero Rikke Larsen fik lov at betræde kampbanen i de sidste 4-5 bolde.

I stedet var Daria Wozniak, som også gjorde en god figur i onsdagens kamp mod svenske Svedala, valgt til den ene kantangriberplads, Terese Ammundsen varetog en centerplads og Laura Kjelstrup fik ansvaret på en liberoplads.
151004 Amager BVK nr 12 Julie Mikaelsen
Selv om Deme kun havde korte optrædener på banen, nåede hun at sætte sit præg på kampen i første sæt, hvor hun servede sættet hjem fra 14-6 til 25-6. I dette sæt var Julie Mikaelsen, som efterfølgende modtog prisen som kampens spiller fra kampsponsoren Grey Matter, utrolig sikker i angrebet, hvor hun vandt alle sine fem angreb. Det var også Julie der indtog en dominerende rolle i andet sæt, som blev vundet 25-9. Hun leverede en stime på ni point til stillingen 15-5. To af disse var esser. Sættet blev Daria bedste. Udover tre serveesser præsterede hun også tre point på fire angreb. De to spillere var sammen med hæver Eva Bang, som i stedet for at hæve, angreb succesfuldt på nogle perfekt fremspillede andenbolde.

I tredje sæt havde DHV Odense kortvarigt en føring frem til 3-0, men herefter blev sættet atter på vores præmisser. Igen var der en lang servestime på hele ti server, som blev udført af Paulina Hougaard-Jensen. Også Terese og Trine Jensen havde nogle effektive servestimer på fem server og de gange DHV Odense stod for serven sørgede Laura med gode modtagninger for at skabe grundlag for nogle effektive angreb. Sættet endte 25-8.

Med sejren ligger vi stadig på førstepladsen og da Holte IF dagen efter slog Amager Volley 3-0, er der stadig lagt op til drama i Stadionhal 1, fredag d. 26. februar kl. 18.00, når de to hold mødes i et direkte opgør om førstepladsen i grundspillet.

Også dagen efter, lørdag d. 27. februar kl. 14.00 er der kamp i Stadionhal 1. Her er modstanderen Fortuna Odense. Det er sidste runde i grundspillet og Fortuna er tvunget til sejr, hvis de vil have en plads videre i spillet om medaljerne, men for os kan der også være en del på spil. I tilfælde af nederlag 1-3 til Holte om fredagen, er vi tvunget til at forsøge at vinde 3-0, med så stor boldforskel som muligt, idet vi Brøndby risikere at slutte med lige mange vundne kampe og den samme sætscore. I så fald bliver boldscoren for grundspillet afgørende. Hvis vi vinder over Holte, eller taber 2-3 er vi sikre på førstepladsen, mens et 0-3 nederlag vil bringe Holte på førstepladsen, med mindre de sætter sæt til i deres sidste kamp mod Elite Volley Aarhus. Der er således en hel del på spil i vores næste kampe, så holdet håber på stor opbakning fra publikum når de på fredag møder Holte IF.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV