Så må vi jo tage mesterskabet i fem kampe. Det er indstillingen hos Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, efter de tabte den anden finalekamp til Holte IF. Selv om også denne kamp endte med et 0-3 nederlag, er der masser af gode elementer der kan tages med til det kommende finaleforløb. Der er så sandelig også ting der skal arbejdes med og det vil der blive. Video fra den første kamp blev grundigt studeret og der blev foretaget justeringer i taktik og opstilling, som gav et væsentligt bedre spil i den anden kamp. Desværre var det ikke helt nok, så der arbejdes nu videre på at lave yderligere optimeringer inden den tredje kamp, som spilles på udebane i Ny Hotehal, tirsdag d. 9. april kl. 19.00.

De to hold skiftedes til at tage føringer frem til 17-17 første sæt, hvor Holte trak fra og tog sættet 25-21. Undervejs havde vi haft lidt problemer i servemodtagningen, hvor Holte fremprovokerede fire pointgivende modtagningsfejl og da vi selv havde to servefejl, fik Holte den fornødne luft til at tage sættet. Undervejs får pigerne vist at de har Danmarks bedste angreb, men dette er ikke nok, når der samtidig laves slagfejl i bestræbelserne på at skabe pointet. Holtes store styrke er netop deres fejlfrihed. Således forærede vi ti point væk i første sæt, fordelt på to servefejl, fire modtagningsfejl og fire slagfejl, mens vi selv måtte lave næsten alle vores point. Kun to point gav Holte væk, mens vi selv måtte præstere de 19 ud af 21 point.

I andet sæt var de to hold igen lige, frem til midten af sættet, men ved 11-11 fik Holte på en god servestime af Lærke Grønfeldt skabt et hul til 17-11. Forspringet blev øget en smule mere og Holte kunne tage sættet 25-16.

Også i tredje sæt var de to hold lige indtil Holte på en servestime af Lykke Degner øgede deres føring fra 14-13 til 19-13. Pigerne kæmpede indædt for at komme tilbage i kampen og det blev til flere gode dueller, hvor især Casey Wright, som efterfølgende fik Time Vision prisen som bedste spiller ydede en flot indsats. Holte fastholdt dog føringen og de fik deres første matchbold ved 24-17. Publikum belavede sig så småt på at kampen var slut, men der skulle dog syv matchbolde til før vi måtte give os. Casey stod for den sidste servestime frem til 23-24, hvor Holte til stor ærgelse for os, tog det sidste point og forhindrede at kampen gik ud i flere sæt. Den sidste hektiske periode viste med stor tydelighed, at hvis vi undgår at lave uprovokerede fejl, kan Holte have svært ved selv at producere pointene. Den store og på ingen måde lette opgave for vores hold består derfor i at mindske antallet af egne fejl, for der hersker ingen tvivl om, at vi fuldt ud er i stand til at skabe egne point. Lykkes dette er der stor tro på at det kan blive til sejr d. 9/4 og i så fald vil der igen skulle spilles på hjemmebanen i Stadionhal 1, søndag d. 14/4. Både kampen d. 4/4 og en evt. kamp d. 14/4 vil kunne følges live på Kanal Sport.