Det var på ingen måde en overdrivelse, da vi lovede gysertime i kampprogrammet til Volleyligaholdets 2. semifinale mod Frederiksberg Volley. Ganske som i den 1. semifinale blev det en gyser, som skulle ud i et femte sæt, før vi havde taget sejren med mindst mulig margin 15-13. Undervejs var der budt på utallige spændende dueller til det fremmødte publikum.

Fra start var det svært at se, at det var os der havde hjemmebane. Det var således Frederiksberg der dominerede og os der lavede fejlene. Frederiksberg kom foran med 7-1, før vi fik bare nogenlunde styr på spillet. Til trods for at vi fortsatte med mange fejl, formåede vi dog at stabilisere spillet så meget at Frederiksberg ikke kunne øge yderligere, men forspringet holdt de og tog sættet 25-19. Midt i sættet blev det til Volleyligadebut til den kun 16-årige Stephanie Dahl. Hun blev indlemmet i holdet i stedet for hæver Rose Olander som er skadet og var primært tiltænkt en rolle som back up, hvis Eva Bang skulle blive skadet eller have en dårlig dag, Men da hun foruden sine hæverkvaliteter også har et fantastisk markforsvar, blev hun med succes brugt som indskiftning på baglinien i fire af sættene. Hun er dermed sammen med Julie Guldager, Liv Magnussen og Paulina Hougaard-Jensen den fjerde ungdomsspiller fra klubbens succesrige talentarbejde, som er indlemmet på klubbens førstehold, som også omfatter Eva Bang og Stine Spangen, som har haft hele sin volleyopvækst i Brøndby.

I andet sæt havde vi fået bedre styr på modtagningerne og vores to amerikanske centerangribere Katie Post og Casey Wright kunne sættes i scene. Sidstnævnte fik endvidere sammen med Julie Guldager og Eva Bang sat så meget pres på serven, at der kunne laves små pointstimer frem mod sættes afslutning på 25-15.

I tredje sæt var det Anile Clemente der med sin serv skabte et afgørende hul fra 8-8 til 12-8. Samtidig var blokaderne som i den første semifinale var helt eminente, igen begyndt at sende boldene tilbage og ned i Frederiksbergs banehalvdel og vi kunne sætte endnu et sæt ind på kontoen med 25-20.

Fjerde sæt var kraftigt præget af servefejl. Begge hold forsøgte at sætte stort pres på modstanderen, men for begge holds vedkommende resulterede det i et hav af servefejl. Ved stillingen 19-19 lykkedes det dog for Frederiksbergs amerikanske hæver Denise van de Mortel at lave det afgørende hul til 24-19 og kort efter kunne de tage sættet 25-22.

De to hold skulle nu endnu en gang ud i et afgørende femte sæt og som i den første semifinale var det Frederiksberg der med 5-2 kom bedst fra start. Føringen hold næsten til slut, men på flot angrebsspil af Trine Kjelstrup og topscorer Anile Clemente, som fik Time Vision prisen som bedste spiller fik vi kæmpet sig tilbage og selv om Frederiksberg ganske som i første kamp førte 13-12, var det os der satte trumf på til sidst og i en god fight snuppede de tre sidste point til 15-13.

Semifinaleserien spilles bedst af fem kampe, så vi har nu tre kampe tilbage til at sikre os den afgørende tredje sejr, som giver adgang til finalen. Første mulighed er på tirsdag d. 12/3 kl. 19.00, hvor Kanal Sport sender direkte fra hjemmebanen i Stadionhal 1. I den anden semifinaleserie, fører Holte IF med to 3-0 sejre over Fortuna Odense Volley.