Brøndby Volleyball Klub kom fra start med en 3-2 sejr over Frederiksberg Volley i den første semifinale, men det var ikke nogen let opgave. Et velforberedt Frederiksbergmandskab sørgede for at der måtte kæmpes indædt hele vejen og det blev der. Til tider også mod egne mangler, hvor især en svigtende kvalitet i modtagningerne til tider voldte problemer. Heldigvis havde Eva Bang en fantastisk dag, som gjorde hende fortjent til Time Vision prisen som bedste spiller. Hun formåede at få det bedste ud af selv de mest skæve modtagninger. Hun fik således til trods for arbejdsbetingelserne lagt nogle præcise hævninger til de to kantangribere, Trine Kjelstrup og Anile Clemente samt diagonalspiller Julie Guldager. Det blev til et komfortabelt forspring på 20-15, som antydede at det var en overkommelig opgave vi var kommet på, men nej - som i tidligere kampe mod Frederiksberg, svingede spillet en del og Frederiksberg kæmpede sig tilbage i sættet, som dog til slut blev vundet 25-23 på to smash af Danmarks vel hårdest slående spiller, Trine Kjelstrup.

De gode angrebstakter fortsatte et stykke ind i andet sæt, men så sørgede den tidligere Brøndbyspiller Nadia Olling med en solid servestime på otte server, for at bringe Frederiksberg på en 11-7 føring. Vores spillere blev rådvilde - det kneb med effektiviteten i angrebet og den ellers så effektive Trine, som netop havde rejst sig fra sygesengen måtte på bænken og samle kræfter. Frederiksberg dominerede sættet totalt og vandt det overbevisende 25-14.

Dominansen fortsatte i tredje sæts start, hvor Frederiksberg kom på 7-1. Vi fik dog bedre styr på modtagningerne og begyndte igen at vinde angreb. Godt hjulpet på vej af et par serveesser fra Julie, godt blokadespil af især Katie Post og gode angreb af Liv Magnussen, som var kommet på banen, tog vi føringen midt i sættet, men mod slutningen af sættet betød et par kedelige fejl, at det alligevel blev Frederikserg der vandt sættet med 26-24.

Vi var nu tvunget til at vinde de sidste to sæt og på den baggrund tog anfører Eva Bang sagen i egen hånd og på blandt andet to serveesser bragte hun sit hold til en 4-0 føring. Det bragte troen på succes tilbage i Brøndbylejren. Der blev ydet et eminent forsvarsarbejde på begge sider af nettet og bolden måtte til tider flere gange frem og tilbage med flotte angreb, før et af holdene kunne juble over et vundet point. Som oftest tilfaldt denne mulighed Brøndby. Blokadespillet fungerede perfekt. I dette fjerde sæt blev hele seks point vundet i blokaden. Det var stadig Katie der var den dominerende i denne disciplin og samlet set nåede hun op på 10 blokpoint ud af holdets 20 i løbet af kampen - ganske godt præsteret. Vi holdt føringen gennem hele sættet og tog det 25-19.

Frederiksberg var på ingen måde slået ud af kurs. De lagde bedst fra start i femte sæt og kom til føring 6-3. Trine var igen blevet flyvende og centerangrebet med Katie Post fungerede bedre, så vores piger halede ind, Frederiksberg var dog tættest på sejren ved 13-12, men i en sidste koncentreret figtherindsats snuppede vi de tre resterende point og med 15-13, kunne Brøndbypigerne under vild jubel konstaterer at de var kommet et vigtigt skridt nærmere til en finaleplads. Næste skridt skulle gerne tages på hjemmebanen i Stadionhal 1, lørdag d. 9. kl. 14.00.