Det er så svært at skrive med armene i vejret. Det kunne være grunden til forsinkelsen af dette referat af Volleyligaholdets kamp mod Fortuna Odense. Efter vores turnering i Polen, hvor vi fik at en del på plads, har spillet fungeret rigtig go i den hjemlige turnering, så det har været en god optakt frem mod LP-finalen mod Holte IF på søndag.

Indrømmet, at vi havde forventet en langt sværere kamp mod Fortuna og de var da også Fortuna der lagde bedst ud. Det varede dog ikke længe før vi havde styr på begivenhederne. Angrebet kørte som smurt. Efter en enkelt back spike som Fortuna holdt i spil, blev de næste ti angreb lagt op ved nettet og alle ti angreb blev omsat til point. Herefter blev vores angribere mere menneskelige, men holdt alle pæne killporocenter.

Det var igen Rose Olander der havde ansvaret for hævningerne. Hun har spillet fremragende i de to kampe, hvor hun har haft ansvaret. Eva Bang er nu også klar igen, så det er en fantastisk situation at have to så gode hævere, som kan supplere hinanden.

I forhold til tidligere kampe, var der også skiftet ud på den ene centerplads, hvor Marta Bronisz havde overtaget Casey Wrights normale plads. Marta gjorde det godt og at hun senere i kampen blev skiftet med Casey Wright, skal der nok ikke lægges mere i, end at Casey også skal være oppe i gear inden den vigtige finalekamp.

Kanterne Trine Kjelstrup og Anile Clemente samt diagonalspiller, Julie Guldager havde en god dag og hvis en af dem i en kort periode faldt i niveau, var de andre klar til at tage over.

Blokaderne er også begyndt at køre bedre. Hele 15 af vores point var således blokadepoint og af disse stod en fabelagtigt spillende Katie Post for de otte og da hun samtidig var forrygende i både serv og angreb, blev hun holdet topscorer med 18 point og fik derfor også Time Vision prisen som bedste spiller.

Opløftende var det også, at vi ikke var afhængige af Fortunas fejl. Det var os selv der lavede størstedelen af pointene. Af de 75 point lavede vi således selv 5 på serveesser, 46 på angreb og 15 på blok. Altså i alt 66 point ud af 75, eller 88 %.

Nu er der så kun at håbe på, at de gode takter fortsætter på søndag, når vi møder Holte IF k. 13.30 i Odense Idrætshal i den på Kanal Sport, direkte transmitterede landspokalfinale. Vi håber så inderligt på, at vi med vores medrejsende fans støtte, kan generobre pokalen.