Kvindernes Volleyliga er startet utroligt jævnbyrdigt, og hvert eneste sæt er derfor vigtigt. Det var derfor også et dybt koncentreret Brøndbymandskab der gik på banen mod Lyngby Volley og med en 3-0 sejr forsvarede vores førstepladsen i Volleyligaen. Var kampen faldet ud til Lyngbys fordel, ville vores piger i stedet være røget ned på en femte plads.

Med et hold der på nær Liv Magnussen er uden skader, kunne vi starte i samme opstilling, som gav bonus i sidste weekends dobbeltprogram mod Bedsted KFUM og Fortuna Odense. Libero Morgan Springer var igen suveræn i servemodtagningerne, som i første sæt, på nær en enkelt, alle blev lagt perfekt op til hæver Eva Bang. Desværre var angriberne ikke kommet helt op i gear endnu, og Lyngby kunne derfor holde trit indtil 20-20, men i Trine Kjelstrups serv tog vi det afgørende ryk til 23-21 og kort var sættet hjemme med 25-22.

Mod slutningen af første sæt var Trine for alvor kommet i gang og i andet sæt bankede vores 17-årige stortalent det ene smash efter det andet i gulvet. Dette var sammen med en godt blokerende Katie Post og Julie Guldager med til at give en solid føring, som holdt helt til sættets afslutning på 25-16.

I tredje sæt var det Lyngby der kom bedst fra start og tog en føring på 10-7. Trine som efterfølgende fik Time Vision prisen som bedste spiller, holdt sit høje niveau, men modtagningerne var blevet lidt dårligere og det gav en ellers velspillende Eva Bang lidt problemer med at iscenesætte de øvrige angribere til effektive afslutninger. Det var Lyngby der satte os i gang igen med fire servefejl midt i sættet. Pigerne fik muligheden for at komme tilbage i sættet og tage en føring på 23-19. kampen så således ud til at være tæt på sin afslutning, men et godt kæmpende Lyngbymandskab hev sig ind i kampen igen og nåede endda at få sætbolde ved 25-24 og 26-25, før vi fik sat trumf på og sluttede kampen med en effektiv blokade til 29-27 af Eva Bang og Katie Post i perfekt samarbejde.

Kampen var en god optakt til vores deltagelse i "Nordic Club Championship" i næste weekend, hvor vi skal spille indledende pulje om det Nordiske Mesterskab for klubhold. De seneste to år, har vi kvalificeret os til finalen, men dette års indledende pulje ser unægtelig ud til at blive en hård nød at knække. Modstanderne er norske Stod, som sidste år blev nr. 2 i turneringen. De har op til denne sæson satset voldsomt, med køb af syv udenlandske spillere, idet de i år har planer om også at begå sig godt i Europa Cuppen. Fra Danmark kommer foruden Brøndby, Frederiksberg og fra Sverige er der den arrangerende klub Engelholm, som vandt turneringen for to år siden. Det er således utroligt vigtigt, at holdet har fundet ind i en god spillerytme, da der ikke er plads til mange fejltrin, hvis avancement til finalepuljen i januar skal blive en realitet.