Vores Volleyligadaner satte søndag en tyk streg under at de er godt kørende og fører Volleyligaen suverænt. Det skete, da de mødte det nyoprykkede hold Team Køge, som endnu er uden sejre i ligaen. Sejren blev på 3-0 og i sidste sæt satte vores piger hvad der vel må være ny rekord i Volleyligaen, da de udraderede Team Køge med 25-4.

For første gang i indeværende sæson var Ida Flensted, som er kommet til Brøndby fra Lyngby Volley, udset til en plads i startopstilllingen. Da hun startede i klubben havde hun store knæproblemer, men er nu gennem en fantastisk behandling af klubbens fysioterapeut Morten Hasselbalch fra Allerød Fysioterapi, blevet klar til at kunne springe uden problemer. Hun skal endnu en tid tage sit comeback i små bidder og blev derfor kun tildelt et enkelt sæt i stedet for serbiske Mirjana Duric, som har ligget syg hele ugen. Det gjorde hun dog med stor overbevisning og stod således for vores første ryk, da hun servede os til 9-4. Føringen blev for alvor slået fast da anfører Eva Bang med tre serveesser bragt sit hold til 17-7.

På flotte modtagninger af libero Stephanie Dahl kunne Eva hæve bolde til kantangriberne Simone Asque og Trine Kjelstrup som bragede det ene smash i gulvet efter det andet og vi kunne tage sættet med 25-1.

I andet sæt Blev Mirjana sat på banen, mens Simone forlod banen til fordel for Stine Spangen. Også på hæverfronten blev der skiftet og 17-årige Ida Lambach fik ansvaret for at fordele spillet. Trine bragte med en servestime på fire, holdet i front med 11-4 og gode blokader af de to centerspillere Amanda Anderson og Michelle Osunbor sørgede for at Team Køge ikke for alvor kom til fadet. Team Køge gjorde det ikke lettere for sig selv, ved i et forsøg på at presse serven maksimalt, præsterede ikke færre end otte servefejl i dette sæt. Midt i sættet blev Vilde Solvoll skiftet ind i stedet for Trine og mod slutningen overtog Paulina Hougaard, Amandas plads og dermed havde hele truppen været i spil. Uden på noget tidspunkt at have været i problemer, kunne pigerne køre sætte hjem med 25-19.

Tredje sæt blev en magtdemonstration med Mirjana og Trine som de store aktører. Det var primært vores stærke server der smadrede al modstand hos Team Køge. I Stines serv blev der skabt et hul da hun servede fra 4-1 til 8-1 og to rotationer efter var det Mirjjana der var ond ved Team Køge. Fem serveesser præsterede hun i en stime på syv server og kun fordi hun på den syvende lavede en servefejl, slap Team Køge for en kort stund ud af jerngrebet ved Brøndbyføring 16-3. Serven blev vundet tilbage i næste bold, hvorefter Trine gik i servefeltet og stod for at serve de resterende otte point hjem i en stime der indeholdt tre esser, hvoraf hun med det sidste es, kun tolv minutter efter sættets start, slukkede lyset for sin barndomsklub med slutciffrene 25-4. Præstationen var med til at indbringe Trine TimeGroup prisen som bedste spiller. En ære det nok vil være svært at prale af ved middagsbordet, da lillesøster Laura spiller for Team Køge og hendes mor, Dorthe er holdleder for holdet. Hendes præstation har også ført hende til tops på Dansk Volleyball Forbunds officielle rangliste over vundne angreb. På listen for flest serveesser fører Mirjana og Eva har lagt sig i spidsen som mest effektive hæver.

Torsdag i den forgangne uge skulle vi have mødt Aarhus Volley, men kampen blev udsat på grund af stormen. Et nyt kamptidspunkt er endnu ikke fastsat. Til gengæld er der nu sat dato for de to semifinaleopgør mod Frederiksberg Volley i landspokalen. Første kamp spilles onsdag d. 11/12 kl. 19.30 i Bülowsvejhallen og returkampen spilles i Stadionhal 1 torsdag d. 19/12 kl. 18.30. Mellem disse to kampe ligger der d. 15/12 en udebanekamp i Volleyligaen mod Lyngby Volley.