Brøndby Volleyball Klubs damehold har været inde i en hård periode. Fire kampe på ni dage med lige så mange sejre er det blevet til. Torsdag vandt holdet overbevisende 3-0 mod Aarhus Volleyball, som ligger næstsidst i Volleyligaen.

Fra start så det ellers ikke for godt ud. Om det skyldtes træthed efter det hårde program, undervurdering af modstanderen, eller det at der blev stillet noget anderledes op ind i de tidligere noget hårdere kampe skal være usagt, men faktum er det, at Aarhus kom bedst fra start og chockstartede med en 5-0 føring, før vi endelig kom til fadet. Herfra var der til gengæld fuldstændig styr på begivenhederne. Rose Olander servede godt og vi gik direkte til 6-5. De to hold fulgtes herefter ad, indtil det igen var Rose der skulle serve og det blev en imponerende stime hun præsterede. Seks server, hvoraf fire resulterede i esser. Bedre kan det ikke gøres. Vi kom foran med 21-13 og kunne på blandt andet fantastisk angrebsspil af Julie Guldager lukke sættet med 25-16.

Julie startede andet sæt lige så fantastisk, som hun havde sluttet første sæt. Fire hævninger fra Rose, som alle blev omsat til point, bragte hende op på syv vundne angreb i træk, før der endelig var en bold der blev opfanget af det jyske forsvar. Også Liv Magnussen, som kom på banen i stedet for Anile Clemente, viste med tre vundne angreb på fire hævninger, at hun efter sin skadespause, er på vej tilbage til den styrke der gjorde hende til MVP ved Nordisk Mesterskab i starten af sæsonen. Sættet blev på to effektive server af polske Marta Bronisz vundet 25-17.

I tredje sæt var der i forhold til de noget sværere kamp tidligere på ugen, kun to spillere på banen som var gengangere. Det var Anile, som fik Time Vision prisen som bedste spiller og Libero Morgan Springer. Den anderledes opstilling viser med al tydelighed bredden i vores trup, som blandt andet betød, at en godt spillende Rose kunne holde Eva Bang på bænken i hele kampen og amerikanske Katie Post kom kun ind i de sidste ni bolde.

Pernille Navntoft lavede to esser i en servestime på fem, hvorved Brøndby kom op på hele elleve esser i kampen. Hun sørgede endvidere sammen med Stine Spangen og Marta for at lukke effektivt af i blokaden. Sættet og dermed kampen kunne vindes 25-12. En sejr der sikrer os en fortsat placering på førstepladsen.

Spillerne får nu en velfortjent kampfri weekend, hvor der kun skal trænes om lørdagen, videooptakt og en let træning mandag, før det igen bliver alvor, når de tirsdag d. 4/12 kl. 19.00, på udebane skal møde Holte IF i en direkte transmitteret kamp på Kanal Sport.

Klubbens BRH Volley Talenthold der er tildelt en plads i 1. division klarer sig ligeledes fantastisk. Således vandt de lørdag en spændende 3-2 kamp mod KSV (Københavns Studenter Volley) og ligger således nr. 3 i landets næstbedste række.

Torsdag blev der trukket lod til semifinalerne i landspokalen. I den skal Brøndby på hjemmebane møde Lyngby Volley, som ligger nr. 5 i Volleyligaen. Kampen skal afvikles i perioden 8. til 21. december.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

HVSSikring

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Allerød Fysioterapi

Ishøj Mekaniske