PaulinaTrineJulieDemeEva01
Søndag d. 6. december er ikke en dag der vil gå over i historien for Brøndby Volleyball Klubs damer. Holdet skulle en tur over Storebæltsbroen for at møde DHV Odense i Volleyligaen og ret beset var det største spændingsmoment denne dag, om broen kunne blive lukket pga. storm. Det var den ikke og holdet var fremme i god tid til kampen.

Det var en kamp mellem top og bund. Vores damer er ubesejret i årets tolv første officielle kampe. Heraf de seks i Volleyligaen og DHV Odense er omvendt uden sejre i ligaen, hvor alle kampe er blevet tabt 0-3. Der var dermed heller ingen tvivl om hvem der havde favoritværdigheden. Pigerne levede til fulde op til denne og på 55 minutter var kampen overstået med 3-0 (25-10, 25-8, 25-9).

DHV Odense kæmpede heroisk og hang også godt på i første sæt frem til Brøndbyføring på 8-7. Det var så Julie Mikaelsen der skulle serve og det gjorde hun så effektivt, at føringen, otte server senere, var øget til 16-7. De bolde der kom retur blev behændigt opsamlet af libero Rikke Larsen, som ellers ikke havde meget at lave. Deme Morales var som sædvanlig effektiv i angrebet og stod for seks kills i sættet. Den store føring holdt indtil anfører Eva Bang sluttede sættet af med de sidste fem server til 25-10.

I andet sæt var det igen den godt servende Julie der skabte et afgørende hul, da hun servede fra 13-5 til 20-5 og kort efter kunne sættet lukkes med 25-8. Også i tredje sæt stod Julie for en servestime. Denne gang på fem server der førte os til 22-7 og hun stod således samlet for 21 af vores 74 server.

PaulinaEva01I tredje sæt som blev vundet 25-9, var vores dominerende angribere kantangriber Trine Kjelstrup og centerangriber Paulina Hougaard-Jensen, som med en kill-procent på 70% gjorde sig fortjent til TimeGruppen prisen som bedste spiller. Men også den forsvarsstærke Laura Kjelstrup gjorde sig heldigt bemærket. Hun har gennem længere tid døjet med nogle problemer med nogle knogler i foden, men et vellykket behandlingsforløb hos klubbens fysioterapeut Morten Hasselbalch fra Allerød fysioterapi har nu bragt hende tilbage på banen, hvor hun nåede at kvittere med flere pointgivende angreb.

Igen på fredag d. 11. december går turen over broen til den fynske "hovedstad", hvor det er Fortuna Odense der er modstanderen og fire dage senere er der så hjemmekamp i Øesundsligaen mod det svenske tophold Svedala.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

HVSSikring

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Allerød Fysioterapi

Ishøj Mekaniske