Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 9 Sille Hansen og nr. 12 Mette Breuning fejrer et vundet point (Foto: Lars Rasmussen)

Det var underholdning på højt niveau, da Brøndby Volleyball Klub besøgte Team Køge i Asgård Skoles hal. Masser af gode angreb og tilsvarende forsvarshandlinger i en 3-0 sejr præget af mange gode dueller.

Team Køge havde som altid gode server og godt forsvar. Server som i første sæt med stor succes holdt vores modtagning væk fra nettet, når de klogelig servede uden om vores libero Isabella Hegelund Nielsen. Det gav hårde arbejdsbetingelser for vores hæver Tess Reid. Angrebet blev lettere at læse for Team Køges sprudlende forvar og de forhindrede ofte vores ellers nok så kraftfulde, angreb i at nå helt til gulvbrædderne. Føringen skiftede undervejs og det så ud til at Team Køge skulle gå succesrigt ud af sættet, da de fik tilkæmpet sig en føring på 15-12. men så fik Tess Reid for alvor fundet Lucia Babic i angrebet og den dygtige Kroat vandt angreb på stribe. Ikke færre en syv angrebspoint blev det til i anden halvdel af sættet. Vi fik indhentet det tabte og tog en marginal føring, som Team Køge fik kæmpet sig ud af og kom på 24-24, inden vi med et linjeslag af Lucia Babic fik serven over til os, hvor Chaeléne Manuella Jonsen med sit fjerde servees kunne lukke sættet 25-23.

Nr. 8 Laura Thomsen server (Foto: Lars Rasmussen)I andet sæt fik vi væsentlig større succes med at vinde de stadig meget spektakulære dueller. Rocio Fortuny sørgede for et godt udgangspunkt, med en yderst effektfuld servestime. Et enkelt servees, men så stort pres på de øvrige server, at vi kunne gå til 6-0. Et godt kæmpende Team Køge mandskab kom tilbage ved 13-13 og førte også 17-15, før det blev Laura Thomsens tur til at stå for serven. Ikke færre end otte gange servede hun og med sin altid velplacerede serv resulterede det i to serveesser samt nogle Team Køge angreb som vores blokader, med Mette Breuning som dominerende, kunne omsætte til point. Vi trak fra til 23-17 og kunne et par rotationer senere tage sættet med 25-19.

I tredje sæt fik Team Køge for alvor svært ved at stoppe vores angreb. Vores hjemvendte stjerneangriber, Trine Kjelstrup, var for første gang sat på banen og kvitterede for dette med at vinde fem ud af sine seks angreb. Kun to gange lykkedes det Team Køge at tage point i egen serv og da vores succes på dette område var noget større, kunne vi øge støt frem til sættets og kampens afslutning ved 25-15. Et resultat der ikke yder Team Køge fuld retfærdighed. Vi skulle kæmpe hårdt for hvert point, men i de ofte lange dueller var det trods alt vores power angreb der til slut fik overtaget.

Med sejren konsoliderede vi vores førerposition med seks point foran Holte, der dog har spillet en kamp mindre.