Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 2 Tajma Muharemovic i en forsvarsaktion (Foto: Steve Smith)
Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder tog endnu en sejr, da de Søndag d. 8. december vandt 3-1 over ligaens bundhold Frederiksberg Volley. I første sæt viste de med al tydelighed, at holdet er kommet sig over sæsonens startvanskelligheder. Spillet flød godt med 17-årige Tajma Muharemovis som hæver, der fordelte spillet godt, så der blev vundet point fra alle positioner. Sofia Bisgaard som netop af Politiken, DIF og Team Danmark er blevet nomineret til "Årets Fund", spillede igen en stor kamp i hvilken hun producerede 19 point. Men endnu mere bemærkelsesværdigt var det måske at centerspiller Mette Breuning, som efterfølgende fik TimeGruppen prisen som bedste spiller, ligeledes lavede 19 point, hvilket er usædvanligt højt for en spiller på centerpladsen. Det var således de to, der med tilsammen tolv point i første sæt, havde stor andel i den overbevisende score på 25-14.

Nr. 2 Tajma Muharemovic med en hævning til nr. 12 Mette Breuning (Foto: Lars Rasmussen)Om det var den overbevisende start, der fik os til at tage for let på tingene i starten af andet sæt, skal være usagt, men faktum var det at et godt servende Frederiksberghold, fik slået hul på vores modtagning og bragte sig i front med 8-1. Modtagningen kom ikke for alvor til at fungere i dette sæt, men Tajma fik det bedste ud af det hun fik at arbejde med og fik lagt nogle præcise bolde til rette for indskiftede Jaime Kosiorek på venstrekanten, som kvitterede med fire vindere i træk. Vi fik mindsket hullet op til Frederiksberg, men et godt fightende Frederiksberghold holdt stand og tog sættet med 25-22.

Starten på tredje sæt forløb lige, indtil Mette Breuning gik til serv og pressede Frederiksberg i en stime på seks server, som bragte os foran med 10-6. Der blev yderligere øget til 21-12 og der var det skabte således ikke nerver da Frederiksberg i en god periode mindskede forspringet til 21-17. Herefter var det igen Mette Breuning der skulle serve. De to første server voldte Frederiksberg store problemer og vi kunne let tilspille os pointene og det sidste point til 25-17, sørgede Mette selv for med et servees.

I fjerde sæt gik vi hurtigt i front og på tre rotationer blev der øget fra 6-2 til 14-5. Denne 9-point føring holdt frem til sættes afslutning ved 25-16. Undervejs fik 17-årige Sille Hansen vist sit store potentiale i angrebet, da også hun nød godt af Tajma Muharemovics flotte oplæg. Oplæg som berettigede hende til for første gang i denne sæson, at spille hele kampen, mens hendes mere rutinerede makker, anfører Eva Bang fik lov til at se på fra bænken.

Med sejren fastholder vi vores øjeblikkelige 3. plads, med en kamp mindre end Gentofte på 2. pladsen, så hvis de i den næste kamp, som spilles allerede tirsdag d. 10. december på udebane mod rækkens nummer 4, Team Køge, kan hive endnu en sejr hjem, rykker vi op på 2. pladsen. Omvendt vil et nederlag betyde at vi skal bytte plads med Team Køge. Kampen er således temmelig vigtig og den er samtidig den sidste mulighed for at få alt på plads, inden månedens store brag løber af stablen, når vi på hjemmebane i Stadionhal 1, lørdag d. 14. december kl. 14.00, får besøg af vores evige rivaler fra Holte IF.