Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Brøndby Volleyball Klub kan glæde sig over, at der nu bliver mulighed for at præsentere landskampsvolley i Stadionhal 1. De sker lørdag d. 26. maj kl. 20.00, når det danske herrelandshold får besøg af det britiske OL-herrelandshold, som er i fuld gang med forberedelserne til OL på hjemmebane.

Det britiske OL-landshold er som arrangør, selvskrevet som deltager til OL og de skal derfor ikke igennem den sædvanlige kvalifikationsturnering. I stedet har de brug for nogle gode landskampe mod andre nationer, i bestræbelserne på at klare sig godt foran deres eget publikum. Dermed har Danmark været så heldige at få aftalt en kamp. Danmark spiller normalt lige op med det britiske landshold, hvis spillere alle uden undtagelse, spiller professionelt i andre Europæiske lande. Op til OL har de satset voldsomt på at få bygget et slagkraftigt hold op, så det bliver spændende at se om styrkeforholdet er blevet forrykket.

For Brøndby Volleyball Klub er det en kærkommen mulighed for at præsentere deres nye hjemmebane, som de tog i brug et stykke inde i den netop afsluttede turnering. I Brøndby er man stolte over, at valget er faldet på netop Stadionhal 1, hvilket viser at man også i volleyballforbundet har fået øje på, at man kan tilbyde optimale betingelser i den nye hal.

I Brøndby Volleyball Klub ser man det også som en anerkendelse af, at man i forbundet mener at klubben laver et seriøst stykke arbejde og vil være i stand til at løfte den ærefulde opgave det er at afholde en landskamp.

For det danske landshold indgår kampen i et længere forberedelsesforløb op til EM-2013, som afholdes i et samarbejde mellem Danmark og Polen, med semifinaler og finaler i Parken.

Danmark mødte i den netop overståede weekend Østrig i to kampe, hvor det blev til et 2-3 nederlag lørdag og en 3-1 sejr om søndagen. Østrig deltog ved forrige EM og er i den indeværende kvalifikationsturnering gået videre til anden runde. I kampene måtte Danmark undvære holdets anfører, Christian Knudsen som stadig er i gang med turneringen for sin klub i Doha, Qatar.

I den kommende weekend møder Danmark så Storbritannien om lørdagen d. 25/5 kl. 19.00 i Idrætshuset på Østerbro og søndag d. 26/5 kl. 20.00 i Stadionhal 1 ved Brøndby Stadion.

I ugen efter det britiske besøg, skal Danmark for første gang nogen sinde deltage i Europa Leauge, hvor ti landshold fra den europæiske elite i løbet af en måned spiller i to 5-holds puljer om hvilke fire hold der kvalificere sig til finalestævnet i slutningen af juni. Danmark er kommet i pulje med Israel, Slovakiet, Spanien og Grækenland. I den anden pulje mødes Tjekkiet, Tyrkiet, Rumænien, Holland og Østrig. Der kan derfor forventes et tændt dansk landshold når Brøndby Volleyball Klub lukker dørene op. Entreprisen er kun 75,- kr. for voksne og 25,- kr. for børn under 18 år.