Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

BVK med sølvmedaljer om halsen. Fotograf: Thomas Guldager

Årets DM-finaler i volleyball for kvinder er færdigspillet. Vores Volleyligakvinder tabte den tredje finale med 1-3 og må dermed "nøjes" med sølv i denne sæson. De to hold lagde jævnbyrdigt ud og fulgtes ad til stillingen 11-11 i første sæt, hvor vi fik slået et lille hul til 14-11, men Holtes canadiske hæver Caitlyin Nyhus sørgede for at vende billedet med en god servestime til Holteføring på 19-14. Denne føring formåede vi ikke at indhente, og Holte kunne tage første sæt med 25-18.

I andet sæt var det igen serven der fik en afgørende indflydelse, da vi i Anneka Hastings serv bragte os fra 7-10 til 15-10 og yderligere øgede føringen hen mod sættets afslutning på 25-18.

Herefter var det igen Holte der fik overtaget. Til trods for en godt fightende libero, Line Trans Hansen i forsvaret, en ligeledes fightende hæver og anfører Eva Bang, som fik Time Visionprisen som bedste spiller og en del gode blokader af vores to centerspillere Sarah Schermerhorn og Emily Callaway, kunne vi ikke stille noget op over for et stabilt spillende Holtemandskab, som overbevisende tog de to sidste sæt med 25-15.

På dagen, var der intet at indvende mod Holtes sejr. De spiller som altid utroligt stærkt på deres hjemmebane i Ny Holtehal og de fik dermed en revance for sidste års DM-finale-nederlag, samt landspokalfinalen i januar, hvor det ligeledes var vores piger der var stærkest i det indbyrdes opgør. Med til historen hører da også, at vi kort efter landspokalfinalen mistede en af vores Amerikanske spillere, Chelsea Wilhoite og at vi tre uger før finalen fik årets fund i dansk volleyball Trine Kjelstrup skadet. Faktorer der selvfølgelig har været med til at forrykke styrkeforholdet.

Nu får spillerne en kort men velfortjent pause, hvorefter der tages hul på forberedelserne til næste sæson, hvor mesterskabet gerne skulle generobres.