Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Vores Volleyligahold fik ikke den ønskede start på turneringen, da vi lagde ud mod Holte IF. Det blev til et 1-3 nederlag og generelt må man sige at kampen bar meget præg af at det var sæsonens første betydningsfulde kamp, hvor især vores spil bar præg af den korte tid der havde været til at spille holdet sammen

I modsætning til Holte, som stillede med et hold næsten identisk med det, som de benyttede til sidste sæsons finaler, har vi bygget et nyt hold op, hvor der er hele syv nye spillere i truppen. En så stor udskiftning i truppen kræver tid at få til at fungere og den har der ikke været meget af.

Med hele fem landsholdsspillere på holdet, har en stor del af holdet været optaget af landsholdsaktiviteter indtil tre uger før sæsonstart. Den korte forberedelsesfase blev yderligere ramt af tre skader. En brækket finger hos Trine Kjelstrup, et mindre vrid i knæet hos Julie Guldager og et træthedsbrud i foden hos Liv Magnussen. De to førstnævnte blev meldt klar i ugen op til Holtekampen, mens Liv stadig var ukampdygtig.

Set i det lys, er vi meget fortrøstningsfulde. Vi er overbevist om, at vi har fået sammensat et hold, som vil kunne blande sig i toppen, med det ultimative mål at gå efter både DM-guld og pokalmesterskab.

Holdet har mere power end forrige sæson og med den nye amerikanske libero Morgan Springer, regner vi med, at vi har fået den rigtige styrmand i det defensive spil. Servemodtagning og markforsvar kræver en høj grad af kommunikation og der vil endnu gå nogle uger før dette er helt indarbejdet, men når dette er på plads føler vi os sikre på, at den forøgede slagstyrke også vil vise sit værd. Således var Kathleen "Katie" Post også en af de mest fremtrædende spillere i kampen og fik fuldt fortjent Time Vision prisen som bedste spiller.