Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

I den kommende sæson vil TV-kanalen "KanalSport" sende Volleyligakampe hver tirsdag kl. 19.00. Der lægges ud tirsdag d. 9/10 kl. 19.00, hvor Brøndby Volleyball Klubs kamp mod Holte IF i Ny Holtehal er udvalgt som den mest seværdige kamp at åbne sæsonen med.

I Brøndby er vi stolte over at kampen er udvalgt og vi er ligeledes stolte over, at man har valgt en damekamp som værende den mest attraktive åbningskamp. Noget vi vælger at tage som en anerkendelse af den store underholdningsværdi der ligger i damevolleyball, hvor der ofte er flotte lange dueller hen over nettet.

Vores Volleyligahold har op til den nye sæson fået sammensat et nyt og slagkraftigt hold, som danner baggrund for klubbens erklærede mål, at forsvare pokalmesterskabet og genvinde Danmarksmesterskabet, som desværre i den forgangne sæson blev afgivet til netop Holte IF. Der bliver således lagt ud med noget der må betragtes som en topkamp, selv om holdenes indbyrdes styrkeforhold endnu er noget uvis.

Det foreløbige kendskab til de øvrige klubbers nyerhvervelser i spillertruppene tyder på, at der bliver en meget hård og lige kamp mellem fem hold, som skal kæmpe om de fire slutspilspladser. De fem hold er Frederiksberg Volley, Lyngby Volley, Fortuna Odense Volley, Holte IF og Brøndby Volleyball Klub. De øvrige hold i Volleyligaen levnes ikke de store chancer for at blande sig i top-striden.

Der er sket en stor udskiftning i vores trup. På hæverpladsen er der stadig anfører og førstehæver på A-landsholdet, Eva Bang samt Stine Spangen, men de er nu suppleret med Rose Olander, som i sidste sæson spillede i Frederiksberg Volley og ligeledes var på A-landsholdet i sidste sæson.

Kantangrebet råder stadig over de unge A-landsholdstalenter Trine Kjelstrup og Julie Guldager samt DU17 landsholdsspilleren Liv Magnussen, som for nylig blev kåret som MVP ved NEVZA ("nordisk mesterskab") for U17-hold. De er blevet suppleret med brasilianske Anile Clemente, som i sidste sæson blev hentet til landet af Lyngby Volley. Centerangrebet er blevet fuldstændig udskiftet. Fra USA er hentet to høje og slagkraftige spillere - den 1,92 m. høje Kathleen (Katie) Post og den 1,90 m. høje Casey Wright og disse suppleres af Marta Bronisz fra Polen og den danske A-landsholdsspiller Pernille Navntoft, som er hentet i Gentofte Volley. sidst men ikke mindst er liberopladsen blevet besat af den utroligt hurtige Amerikaner Morgan Springer, som skal binde forsvaret sammen, så det slagkraftige angreb får mulighed for at vise sin styrke.

Trænerteamet, som bestod af headcoach Jens Bang og de to assisterende coaches, Steen Spangen og Martin Rønn er ligeledes blevet styrket, idet man har udvidet coachteamet med Holger Schultz, som er hentet i Gentofte volley.

I den forgangne weekend blev opvarmningsstævnet Time Vision Cup spillet i Brøndby og kampene blev brugt til at sammenspille holdet og afprøve de muligheder der er i truppen. Desværre har der op til turneringsstarten været et par kedelige uheld, som gjorde at der ikke kunne spilles i den opstilling der oprindelig var tiltænkt. Liv Magnussen har således i forbindelse med deltagelsen på DU17-landsholdet tildraget sig et træthedsbrud i foden og hun er efter al sandsynlighed ikke med ved sæsonstarten. Trine Kjelstrup har brækket en finger under træning, Stine Spangen har gennemgået en mindre operation og Julie Guldager har haft et mindre vrid i knæet. Disse tre forventes dog alle at være klar til åbningskampen.