Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Vi kan i Brøndby Volleyball Klub her kort før turneringen går i gang, glæde os over, at klubben har fire spillere, som er vigtige brikker på det A-landshold der i de kommende to weekends skal spille EM-kvalifikation mod Holland og Grækenland.

Vores hæver og anfører 21-årige Eva Bang er således førstehæver på landsholdet, som i den netop forgangne weekend spillede to testmatcher mod Østrig. og på nær en kort periode i den anden kamp, fik hun fuld spilletid i de to kampe. Det var således hende der havde ansvaret for at fordele boldene i angrebet og hun kunne derfor også glæde sig over at have hele tre holdkammerater på holdet.

Af disse angribere spillede især vores to unge talenter 20-årige Julie Guldager og den kun 17-årige Trine Kjelstrup dominerende roller, mens den tidligere Gentoftespiller, centerangriber Pernille Navntoft, som vi har været så heldige at få tilgang af, fik en pæn men noget mere begrænset indflydelse.

Lørdagskampen som blev spillet på vores hjemmebane i Stadionhal 1, blev vundet af Østrig i en tæt 4-sætskamp med 26-28, 25-20, 28-26, 26-24. Kampen varede ikke mindre end 2 timer og et kvarter, hvilket er utroligt lang tid for fire sæt. Julie Guldager blev i denne kamp mest vindende angriber, mens Pernille ikke var på banen og Trine kun kom ind i kortere perioder. Perioder hun til gengæld udnyttede så godt, at hun blev valgt til startopstillingen i søndagens kamp.

Om Trine gjorde udslaget i kampen som blev vundet 3-2 (28-26, 25-22, 19-25, 22-25, 20-18), skal være usagt, men faktum er, at hun blev næst mest vindende angriber efter Holtes stjerneangriber Lykke Degner og det er tydeligt at det unge talent er en angriber, landsholdet kan få glæde af i mange år frem i tiden. I Brøndby glæder vi os over at hun nu igen er klar, efter at hun kort før DM-finalerne vred om på foden, så hun ikke kunne være med i bestræbelserne på at forsvare mesterskabet.

Pernille kom på banen i fjerde sæt og var med gode blokader en afgørende faktor i det der skulle blive dansk sejr i en gyserafslutning.